{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Getest: een weekend weg bij Stayokay

8.2

Stayokay

Een paar dagen weg met het gezin, daar heb je echt zin in. Dagen dat alles kan en niets hoeft. De natuur ontdekken, broodjes bakken bij een kampvuur, de mooiste schelpen zoeken of vliegeren op het strand: het belangrijkste is dat je in een andere omgeving bent en samen onvergetelijke ervaringen opdoet. 

Stayokay is daarom ideaal voor gezinnen. Met het gezin verblijf je altijd in een privékamer die beschikt over een eigen douche en wc. Uiteraard zijn er ook kinderbedjes en -stoelen aanwezig (op aanvraag). In de ochtend staat er een heerlijk uitgebreid en verantwoord ontbijt voor je klaar waarna je de omgeving samen kan verkennen!

Stayokay Texel

Heerlijk uitwaaien op Texel!
Op loopafstand van het levendige centrum van Den Burg ligt het moderne Stayokay Texel. Zowel het eiland als Stayokay Texel bezorgen de kinderen een onvergetelijke tijd. Neem een duik in het échte golfslagbad achter de duinen, beklim de vuurtoren voor een prachtig uitzicht of doe mee aan de leukste (kinder)activiteiten in en om het hostel. Terwijl jij aan een drankje op het terras zit, halen de kinderen hun hart op aan de diverse speel- en sportvelden rondom het hostel.

Stayokay Egmond

Een modern en duurzaam familiehostel, ideaal gelegen bij het strand! 
Het prachtig verbouwde Stayokay Egmond is vanwege de goede ligging voor veel families eindeloos genieten. Stayokay Egmond is een ideale uitvalsbasis om lekker uit te waaien, zandkastelen te bouwen of met de golven mee te rennen. 

Stayokay Domburg

Koninklijk genieten in een echt kasteel!
Je kinderen zullen hun ogen uitkijken wanneer ze zien waar ze gaan verblijven. Stayokay Domburg is namelijk een echt kasteel, compleet met torens en een slotgracht! De omgeving versterkt het magische gevoel nóg meer. Dit familiehostel ligt namelijk om de hoek bij het strand. Terwijl je kinderen in de duinen spelen, geniet jij van het fantastische uitzicht op het duinlandschap om je heen!

De testgezinnen mochten de hostels testen

Heb jij kinderen tussen de 6 en 12 jaar, gaan jullie vaker op vakantie in eigen land en zijn jullie nog niet bekend met Stayokay? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geef je op als testgezin en geniet van een onvergetelijk weekend met je gezin.

Wanneer werd er getest?

Als jij werd uitgekozen als testgezin ging je van vrijdag 1 april t/m zondag 3 april een heerlijk weekendje weg. 

Wat moesten ze doen?

Tijdens het testen werd er een uitgebreide review geschreven over de accommodatie. Op deze manier geef je andere gezinnen én Stayokay een goed beeld van je verblijf. Dit is laten zien door middel van de review, foto's en video's.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je