{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test een weekend Sprookjescamping voor het hele gezin

9.0

Sprookjescamping

De Sprookjescamping, gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal, is speciaal gericht op kinderen tot 11 jaar. De camping beschikt over een binnen- en buitenzwembad met een volledige waterspeeltuin. Het is een 5-sterren kindercamping waar elke dag iets leuks te beleven is voor de kinderen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld theatershows en animatie. Verblijf nu van 29 t/m 31 mei in een toercaravan op de Sprookjescamping.

Naar wie waren wij op zoek?

Wij waren op zoek naar een testgezin met 2 (of meer) kinderen in de leeftijdscategorie 1 tot 11 jaar. Het gezin dat de Sprookjescamping gaat testen moet affiniteit hebben met kamperen.

Wat wordt er getest?

Er wordt een weekendje naar de Sprookjescamping getest met een gezin in de periode van 29 t/m 31 mei. Tijdens het verblijf worden er o.a. de volgende zaken testen:

  • De accommodatie (toercaravan)
  • Het sanitairgebouw
  • Sport- en spelfaciliteiten
  • Theater
  • En natuurlijk of jij de Sprookjescamping zal aanraden bij vrienden, familie of kennissen 

De accommodatie

De toercaravan is ingedeeld met een stapelbed (2 of 3 pers.), een vaste opbergkast, toiletruimte, keukenblok, eettafel en een vast tweepersoonsbed. De keuken heeft een 3 pits gasfornuis en een koelkast. Aan de toercaravan zit een voortent compleet ingericht met een tuinset, kinderstoel en televisie.

Opvallende informatie

Het testpanel wordt aangeboden in het weekend van 29 t/m 31 mei. Het verblijf is gratis. De kosten voor vervoer, verzekeringen en eventuele kosten tijdens het verblijf zijn niet inbegrepen. 

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je