{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test een wanddecoratie van Webprint

8.4

Samen maken we het onvergetelijk!

Iedereen maakt momenten mee om voor altijd op te slaan. Momenten van liefde, geluk, vriendschap en plezier. Hoe leuk is het dan om deze momenten voor altijd vast te leggen op een bijzondere manier? Super toch! Leg deze momenten vast aan de muur met een mooie wanddecoratie van Webprint. Zo laat je jouw eigen foto’s onderdeel worden van je interieur en geef je ze jouw favoriete stijl mee op je favoriete materiaal. Welke stijl geef jij je foto het liefst mee? Je kunt kiezen uit drie verschillende wanddecoraties: warm canvas, trendy aluminium of helder plexiglas.

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar 3 testgezinnen met één of meerdere kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar die het leuk vinden om een wanddecoratie te testen (en houden uiteraard!). 

Wat ga je testen?

Wanneer je als testmama wordt uitgekozen mag je een foto naar keuze af laten drukken op een wanddecoratie naar keuze! Je kunt kiezen uit: luxe canvas, wit aluminium of plexiglas in het formaat 60x40 cm. Je beoordeelt vervolgens het bestelproces, het eindresultaat etc. en verwerkt dit door het beantwoorden van een aantal vragen. Daarnaast beoordeel je bepaalde aspecten met een cijfer en maak je foto's en video's om de review compleet te maken. Laat ook jouw foto stralen en geef je snel op!

Aanmelden kan t/m 23 april 2017.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je