{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Getest: vakantie Frankrijk of Italië met Canvas Holidays

9.3

Canvas Holidays

Test jij een vakantie van Canvas Holidays tijdens de meivakantie (aankomst 2 mei, 7 nachten)? Verblijf een week in een luxe Safaritent op camping Les Alicourts Resort in Frankrijk of test een luxe Moda stacaravan op camping Marina di Venezia in Italië. Je beoordeelt de accommodatie en natuurlijk ook je ervaring met een luxe campingvakantie.

Safaritent deluxe

De Safaritent deluxe is een luxe tent waarbij je over het comfort van een eigen toilet en badkamer beschikt. Les Alicourts Resort ligt in de Loire en is een rustige camping met een fantastisch zwemparadijs, een wellnescomplex en ligt aan een meer.

Moda 3 stacaravan

De Moda 3 airco met terras is een luxe, supermoderne en compleet ingerichte stacaravan dat van alle gemakken is voorzien. Camping Marina di Venezia is een grote, levendige camping met een schitterend zwembadcomplex en ligt direct aan het strand aan de Adriatische kust. Venetië ligt om de hoek.

Naar wie waren wij op zoek?

Wij waren op zoek naar een testgezin met 2 of 3 kinderen in de leeftijdscategorie van 1 tot 12 jaar.

Wat gingen zij testen?

Onze testmoeders gingen een vakantie van Canvas Holidays testen tijdens de meivakantie (aankomst 2 mei, 7 nachten), in Frankrijk of Italië. Tijdens de vakantie hebben zij gelet op de volgende zaken:

  • Wat vind je van de accommodatie?
  • Wat is de beoordeling over de camping?
  • Welke activiteiten zijn er mogelijk tijdens je vakantie?
  • Hoe heb je jouw campingvakantie beleefd?
  • Zou je een luxe campingvakantie bij Canvas Holidays aanraden bij vrienden, kennissen en familie?

Opvallende informatie:

Het testpanel vindt plaats in de meivakantie van 2015, 7 nachten met aankomst op 2 mei. De accommodatie is gratis. De kosten voor het vervoer, verzekeringen en verblijfskosten ter plaatse zijn niet inbegrepen. Kussens en dekens zijn aanwezig, voor bedlinnen dient zelf te worden gezorgd.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je