{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test de vitaminen van Laveen: zonder suiker en 100% natuurlijk

8.3

Zonder suiker en 100% natuurlijk

Laveen ontwikkelt 100% natuurlijke voedingssupplementen speciaal voor baby's, kinderen, moeders, aanstaande moeders en volwassenen. Eigenlijk voor iedereen voor wie een gezonde levensstijl en het bewust bezig zijn met het eetpatroon belangrijk is. 

Alle producten van Laveen bestaan uit maximaal 3 hoofdingrediënten en zijn gemaakt op basis van biologische ingrediënten, zijn 100% natuurlijk, bevatten geen suiker, zetmeel, kleurstoffen, smaakstoffen, conserveringsmiddelen, zijn van nature glutenvrij en geschikt voor vegetariërs. 

Laveen staat niet voor onsmakelijke stofjes, chemicaliën of andere onnodige vulstoffen maar goede en gezonde supplementen die waarde toevoegen aan de gezondheid van het hele gezin.

Wat ga je testen en naar wie zijn we op zoek?

Veel voedingssupplementen (vitaminen) zijn niet 100% natuurlijk en bevatten toegevoegde suikers en andere stoffen die onnodig zijn. De vitaminen van Laveen bevatten geen suikers of andere onnodige toevoegingen, waardoor je kindje precies krijgt wat hij of zij nodig heeft.

We zijn op zoek naar 3 testmoeders die samen met hun kindje 1 van de 3 vitaminen van Laveen willen testen. Bevalt het voedingssupplement? Bof jij even! Je krijgt namelijk gratis 2 potjes (staat voor 2 maanden) thuisgestuurd! 
We zoeken testmoeders voor de volgende producten:

-  Laveen Olive Drops (zuigelingen)

Baby's hebben behoefte aan vitamine D, maar de eerste drie maanden ook zeker aan vitamine K om een goede bloedstolling te bevorderen. Olive Drops Vitamin zijn natuurzuivere vitaminedruppels, gemaakt op basis van biologische olijfolie. In deze druppels zit de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. 

- Laveen Olive Drops (peuters)

Peuters hebben een grote behoefte aan vitamine A, D, E en K. Vitamine K helpt de bloedstolling bevorderen, vitamine E brengt het hart in topvorm, vitamine D bevordert de groei van sterke botten en vergroot de weerstand. Olive Drops zijn natuurzuivere vitaminedruppels, gemaakt op basis van biologische olijfolie.In deze druppels zit de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. 

- Laveen Go Grow (2 - 7 jaar)

Kinderen in de leeftijd van 2 - 7 jaar groeien als kool! Alles wat zij in deze belangrijke levensfase nodig hebben nu de belangrijkste lichaamsdelen volop in ontwikkeling zijn (hersenen, skelet, spieren, gewrichten en organen), zit in de natuurlijke multivitaminen van Laveen. Zo zijn calcium en vitamine D erg belangrijk in deze periode. Laveen Go Grow bestaat uit een zuiver natuurlijk voedingssupplement, dat zorgt voor precies genoeg calcium en vitamine D. 

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je