{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test de Stokke® Trailz™ kinderwagen

9.1

Stokke® Trailz™

Deze flexibele, comfortabele kinderwagen, is speciaal ontworpen om je gezin met gemak overal mee naartoe te nemen. Dankzij de keuze tussen verschillende wielen is het nu eenvoudiger dan ooit om de Stokke ® Trailz ™ af te stemmen op al jullie avonturen samen. Zoals bij alle kinderwagens van Stokke® zijn het zitje en de reiswieg hoog geplaatst om het oogcontact en het smeden van een band tussen ouders en kind te bevorderen.

Dankzij de uitstekende wendbaarheid kun je de wagen moeiteloos besturen en de goede vering van de banden zorgt voor een comfortabel ritje voor je kleintje. De keuze tussen klassieke of terreinwielen en een ruime waterbestendige boodschappenmand maken van de Stokke® Trailz™de perfecte keuze voor actieve gezinnen die houden van het buitenleven – ongeacht de weersomstandigheden.

Wat hebben de testmama's getest?

Zodat de test zo optimaal mogelijk uitgevoerd werd, is de Stokke ® Trailz ™ bij de testmama's thuis afgeleverd. Ze gingen op pad met de kinderwagen en hebben gelet op een aantal aspecten zoals o.a. de wendbaarheid, de opbergruimte en de gebruiksvriendelijkheid. Hier hebben ze een uitgebreide review over geschreven. Daarnaast hebben ze wat foto's en een filmpje gemaakt én is er een opsomming van de voor- en nadelen. Als dank voor de medewerking mogen de testmama's de kinderwagen houden!

Bekijk hieronder de reviews van de testmama's!

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je