{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test de producten van Danerolles

8.7

Danerolles is meer dan een croissantje

Je kent Danerolles vast wel: vers deeg uit een blikje waar je vervolgens croissantjes van maakt. Maar wist je ook dat je snel en eenvoudig ander 'home made' lekkers met het verse deeg kunt maken? Goed gevoel uit een blikje, altijd voorhanden op spontane of geplande momenten. Op elk uur van de dag van croissant tot chocobroodje en van hartige maaltijd tot borrelsnack! Het verse deeg is niet alleen voor het ontbijt op zondagmorgen maar voor alle momenten van quality time met anderen zoals verjaardagen, een spontane inval en een diner. Ontdek bijvoorbeeld dat je het croissantdeeg ook kunt gebruiken om kaneelbroodjes te maken of een cake of spinaziequiche.

De producten van Danerolles

De blikjes van Danerolles zijn er voor iedereen die een oven heeft. Klinkt eenvoudig, en dat is het ook. Het vers gekoelde deeg is ideaal voor het gezin met kinderen, maar ook voor de consument bij wie ambachtelijk home made voorop staat. Fun, gezelligheid, samenzijn en mooie momenten, daar draait het om!

Wat hebben de testmama's getest?

De moeders die werden verkozen tot testmama's hebben een SUPER-Danerolles-pakket ontvangen, met een aantal heerlijke producten. Deze producten zijn door de mama's getest middels een aantal lekkere en verrassende recepten. 

De producten waarmee de testmama's (en de kids) lekker zijn gaan bakken en experimenteren waren:  

  • Petits Pains White: Vers deeg voor het maken van zes witte broodjes. De broodjes zijn heerlijk als lunch of je kunt er bijvoorbeeld lekkere worstenbroodjes van maken.
  • Croissants Party Mini’s: Vers deeg voor het maken van 24 party croissants. Dit zijn kleine croissantjes ideaal als lekkere snack of kindertraktatie.
  • Petits Pains au Chocolat: Vers deeg voor het maken van 8 chocoladebroodjes. Ook leuk om het deeg en de choco stokjes te gebruiken voor een ander dessert of lekkernij.

Tijdens het maken de recepten hebben de testmama's gelet op een aantal aspecten, zoals: de kwaliteit van de producten, de originaliteit, smaak en gemak van de recepten etc. Als dank voor hun medewerking mochten de testmama's natuurlijk hun gemaakte baksels lekker oppeuzelen met de kids. 

Bekijk hieronder de reviews van de testmama's.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je