{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test de pannenkoeken van Body & Fit

8.0

Smullen met het hele gezin

Verantwoord en heerlijk genieten van pannenkoeken? Dat kan met de pannenkoekenmix van Body & Fit. De pannenkoeken zijn gemaakt van de allerbeste ingrediënten waaronder eiwitten, havermout en boekweit. De pannenkoeken bevatten de ideale hoeveelheid eiwitten, voedingsvezels en 0 toegevoegde suikers. Perfect voor het hele gezin dus! De pannenkoekenmix is verkrijgbaar in 5 heerlijke smaken, maar natuurlijk is er ook gewoon een naturel variant. Ben jij gek op een hartige pannenkoek? Kies dan voor ham-kaas of pizzakruiden. Ga jij liever voor zoet? Dan zijn sweet caramel en blueberry echt iets voor jou!

Te veel calorieën? Welnee!

De pannenkoekenmix van Body & Fit is net zo lekker en bakt ook net zo gemakkelijk als 'gewone' supermarktpannenkoeken. Iedereen zal genieten van jouw vers gebakken pannenkoeken. Bovendien bevat jouw nieuwe pannenkoekenmix ook nog eens 53% minder koolhydraten vergeleken met een reguliere pannenkoekenmixen.

De perfecte pannenkoek

Voor de perfecte pannenkoek heb je naast de pannenkoekenmix van Body & Fit nog 4 eieren en 1000 ml water (of melk) nodig. Wil jij het jezelf nog gemakkelijker maken? Gebruik dan Vloeibaar Ei-Eiwit (ook van Body & Fit). Voeg alles samen, even mixen en je pannenkoekenbeslag is klaar voor gebruik!

Naar wie waren wij op zoek?

Wij waren op zoek naar 2 testmoeders die de pannenkoeken van Body & Fit wilden testen met hun gezin. 

Wat hebben de testmoeders getest?

Body & Fit heeft 5 verschillende smaken in het assortiment. Deze kregen de moeders allemaal thuisgestuurd! Ze hebben 2 van de 5 smaken getest en daar een review over geschreven. De review bestaat o.a. uit een aantal vragen die ze uitgebreid beantwoord hebben. Ook staan er in de review foto's en hebben de moeders de pannenkoeken een cijfer gegeven.

Testrapport

Voordelen

  • Veel verschillende smaken
  • Kids vinden het lekker
  • Vult goed

Nadelen

  • Beslag aan de dikke kant

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je