{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test de nieuwe BABY born producten

8.8

Al 25 jaar BABY born

Hoera, BABY born is jarig! De beste vriendin van iedere poppenmoeder is dit jaar 25 jaar geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom mogen wij maar liefst 3 nieuwe producten van BABY born laten testen en met Sinterklaas in aantocht is dat natuurlijk fantastisch. BABY born blijft vernieuwen, en dat betekent dat er steeds weer nieuwe poppen en accessoires worden gemaakt, speciaal voor alle poppenmoeders. 

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar 3 testgezinnen die het leuk vinden om één van de 3 nieuwe BABY born producten te testen en spelenderwijs kennis te maken met alle nieuwe functies van de producten. 

Wat ga je testen?

Om één van de drie nieuwe BABY born producten (BABY born Zusje, BABY born Pony Sunny en haar baby of BABY born Bad met schuim) optimaal te kunnen testen, krijg je een van de producten thuisgestuurd. Je kindje gaat het product uitgebreid testen. Tijdens de testperiode beantwoord je een aantal vragen uitgebreid en geef je een cijfer voor bepaalde aspecten. Daarnaast voeg je foto's en een video toe en je review is klaar.

BABY born Zusje:

Zoals elk meisje heeft BABY born altijd al een zus gewild om mee te knuffelen, praten, kleren en geheimen mee te delen en heel vaak samen spelletjes te spelen. En hier is ze dan: BABY born Interactive 'Zusje'. Een pop met prachtig lang haar dat je kunt borstelen en stylen. Dit blondharige meisje heeft haar eigen borstel, 3 haarspelden en twee haar elastiekjes bij zich. De gewrichten van BABY born Zusje zijn superflexibel en de pop kan echte tranen huilen. BABY born Zusje heeft ook heel veel mooie accessoires: een shirt, een legging, een paar schoenen, een drinkbus, een haarborstel, 3 haarspelden, twee haarelastiekjes en een vriendschapsarmband elk voor het meisje en haar pop.

BABY born Pony Sunny en haar baby:

BABY born is dol op paarden en vindt het dan ook geweldig dat ze nu een Pony heeft mét veulen. BABY born Pony Sunny is een mooie paardenmama die kan lopen en hinniken, wanneer er door kinderen in het oor van de paardenmama wordt geknepen. Het veulen van Pony Sunny is dol op knuffelen. De paarden kunnen ook kus geluidjes maken, dit doen ze wanneer ze elkaar een kus geven. Kinderen kunnen dan de snuiten van de twee paarden tegen elkaar aan houden. Natuurlijk krijgt BABY born nog wat mooie accessoires om met de dieren te kunnen gaan rijden zoals: zadel en een tuig. 

BABY born Bad:

Spetteren, spatten en met bergen badschuim spelen... het is tijd om in bad te gaan! BABY born vindt het heerlijk in haar nieuwe badkuip. Op de plank met badspullen zijn twee pompknopjes. Eén ervan zorgt dat er water uit de douchekop komt en de ander maakt vrolijke hoopjes schuim. De lichtfunctie in de onderkant van de badkuip laat het schuim in allerlei kleuren oplichten. Een kleine rubberen eend houdt haar gezelschap tijdens het badderen. De grappige badgeluidjes zijn zo vrolijk dat het best lastig is om BABY born zover te krijgen dat ze uit bad komt.

Aanmelden kan t/m 16 oktober.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je