{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test de Johnny Loco de Cargo e-bike Bakfiets

8.5

Johnny Loco de Cargo e-bike Bakfiets van Media Markt

De bakfiets is nooit helemaal uit het straatbeeld verdwenen, en met deze hippe bakfiets van Media Markt sta je echt in de spotlights. In deze bakfiets vervoer je makkelijk je kinderen of spullen. Je hoeft niet bang te zijn dat het fietsen te zwaar wordt omdat de fiets over trapondersteuning beschikt. De Cargo e-bike (klik hier voor een overzicht van alle e-bikes en klik hier voor een adviesoverzicht van de e-bikes) beschikt over een aluminium bak en een Shimano-systeem met krachtige Li-ion accu. Een bereik van 45 kilometer wordt gecombineerd met overige prestaties, een licht gewicht en weinig geluid. Beleef fietsen op een andere, heel gezellige manier, met deze Cargo bakfiets van Johnny Loco

Naar wie waren wij op zoek?

Mamaplaats en Media Markt waren op zoek naar een testgezin bestaande uit minimaal 2 (jonge) kindjes. LET OP: het framehoogte van de e-bike is 53 cm, dit moet natuurlijk geschikt zijn voor jou als testmoeder. Dit kun je zo berekenen: ga met je voeten twintig centimeter uit elkaar staan en meet vervolgens de afstand van de grond tot helemaal bovenaan de binnenkant van je been. Deze waarde in centimeters vermenigvuldig je met 0,66 om de juiste framehoogte te bepalen.

Wat ging de testmoeder testen?

Tijdens het testen heeft de testmoeder op een aantal aspecten gelet. Hier heeft zij vervolgens een uitgebreide review over geschreven. Daarnaast staan er leuke foto's en video's in review om deze compleet te maken. Ook geeft deze testmoeder andere gezinnen en Media Markt een goed beeld van de Johnny Loco Bakfiets. Vragen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Wat is de eerste indruk van de fiets?
  • Hoe fietst de e-bike?
  • Is hij gebruiksvriendelijk, waarom wel/niet?
  • Hoe ervaren de kinderen de bakfiets (zitcomfort, contact met papa/mama, samen in de bak, etc.)?

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je