{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test de Babboe Curve Mountain t.w.v. €3499

9.2

Babboe bakfietsen

De bakfietsen van Babboe zijn het ideale vervoermiddel voor je kinderen met extra ruimte voor boodschappen, buggy of andere zaken. De kinderen zitten voor je neus en dat maken de ritjes naar school, vriendjes, supermarkt, speeltuin, park of ander uitje extra gezellig. De bakfietsen van Babboe zijn dus makkelijk, snel, veilig én gezellig. En dat is waar de Babboe Bakfiets voor staat.

Wat ga je testen?

De Babboe Curve Mountain is de allernieuwste bakfiets van Babboe. De 3-wiel bakfiets is voorzien van een Yamaha middenmotor en traploze NuVincie versnellingen. Deze combinatie zorgt voor een supersoepele fietservaring.

De bakfiets is niet alleen heel erg geschikt voor langere afstanden, maar is juist ook perfect voor het fietsen in heuvelachtige gebieden. De bak van de Babboe Curve Mountain heeft ronde hoeken, dus geen scherpe hoeken waar je kindjes zich aan kunnen bezeren, en de bak is daardoor echt van deze tijd, anders dan alle andere bakken. En heel praktisch, want er passen vier kindjes in, of lekker veel boodschappen.

In deze test wordt de Babboe Curve Mountain getest, het laatste model dat Babboe op de markt heeft gebracht. Je kunt de bakfiets dagelijks gebruiken om je kindjes naar de crèche of school te brengen en zelf door te fietsen naar werk of supermarkt. De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je langere afstanden eenvoudig kunt overbruggen, het voelt alsof je altijd wind mee hebt!

De Babboe Curve Mountain heeft een actieradius van 40-60 km. De actieradius is van veel factoren afhankelijk, bijvoorbeeld hoeveel gewicht je in de bak hebt, of hoeveel bruggetjes of heuvels je fietsend moet bedwingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

De testmoeder die de Babboe Curve Mountain gaat testen moet actief in het leven staan, veel ondernemen met de kids en lekker veel buiten zijn. De actieve mama die alleen net een zetje extra nodig heeft in de vorm van de trapondersteuning om de tweede auto nu toch echt te laten staan. Om de test optimaal uit te kunnen voeren zoeken wij een testgezin waarvan de kindjes tussen de 0 en 6 jaar oud zijn.

Wat ga je doen?

Tijdens het testen schrijf je een uitgebreide review over de Babboe Curve Mountain. Je gaat 5 vragen beantwoorden en geeft Babboe én andere gezinnen een duidelijk beeld van de bakfiets. Daarnaast omschrijf je de voor- en nadelen, maak je duidelijke en nette foto's, maak je een video en geef je een cijfer voor de test.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je