{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test de 5 in 1 Letter Locomotief t.w.v. €59,95

6.3

De 5 in 1 Letter Locomotief

Stap jij ook 'op' de trein? De 5 in 1 Letter Locomotief is te gebruiken als loopwagen, loopfiets, tafeltje, activiteitenpaneel en trekkarretje. Hierdoor blijft de Letter Locomotief interessant voor jouw kleintje en gaat dus niet vervelen! Hij is België niet voor niets al uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2016!

Daarnaast heeft de Letter Locomotief een zeer leerzaam effect. Er worden namelijk 13 blokjes bijgeleverd zodat kinderen spelenderwijs kennis kunnen maken met letters, letterklanken en voorwerpen. Druk op de cijfertoetsen om de cijfers en dieren te leren kennen én stop de blokjes in de magische tunnel om te leren tellen. De 5 knipperende toetsen laten kennismaken met kleuren en het dagelijkse weer. De bewegingssensor activeert treingeluiden en vrolijke melodietjes. In totaal heeft de locomotief 10 activiteiten, zoals een walkietalkie en een interactief boekje, die de grove en fijne motoriek stimuleren.

De 5 in 1 Letter Locomotief is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar twee testmoeders die samen met hun kindje de 5 in 1 Letter Locomotief willen testen. Heb jij een kindje tussen de 12 en 36 maanden? Geef je dan op!

Wat ga je testen?

Als jij bent verkozen tot testmoeder wordt het product naar jou opgestuurd. Je krijgt van ons een aantal vragen die je moet beantwoorden, je maakt een aantal foto's, voegt een filmpje toe en omschrijft de voor- en nadelen. Als dank voor het testen mogen jullie de Letter Locomotief houden!

Aanmelden kan t/m 30 januari 2016

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je