{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test het Body&Fit Slankplan 5+2

8.0

Slankplan 5+2

Wil jij ook op een makkelijke manier terugveren naar het gewicht van voor je zwangerschap of de feestdagen? Het Slankplan 5+2 van Body & Fit helpt je hierbij! Zo staat de '5' in het plan voor de doordeweekse dagen, deze zijn iets strenger. De '2' staat voor de weekenden en daarin kun je lekker blijven genieten. 

Het Body & Fit Slankplan is daardoor goed vol te houden en een makkelijke manier om een mooi resultaat te behalen. De shakes maak je in een handomdraai klaar en de repen zijn een handig tussendoortje. In de avond maak je een lekkere pannenkoek, deze kan je vullen zoals het recept uit het plan, of je eet met je gezin mee door de pannenkoek te vullen met groente. In de weekenden kun je de teugels wat laten vieren om lekker te blijven genieten met je gezin.

Hoe werkt het?

Het Slankplan 5+2 is ontwikkeld door diëtisten en bevat complete, uitgebalanceerde dagmenu’s voor de gehele periode van 4 weken. De producten en gerechten in het Slankplan 5+2 zijn allemaal voedzaam, hoog in eiwitten en laag in calorieën en koolhydraten. Zo kom je niets tekort en behaal je toch maximaal resultaat. Daarnaast zijn alle maaltijden en snacks heerlijk van smaak en eenvoudig te bereiden. Ook bevat het Slankplan 5+2 tips, workouts en gratis ondersteuning. Zo kun je met al je vragen terecht bij de voedingsdeskundigen van Body&Fit. Afslanken was nog nooit zo makkelijk en lekker met het Slankplan 5+2! 

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar 4 moeders die graag het Slankplan 5+2 willen testen, om die net iets te strakke broek of extra kilo's van de feestdagen en/of zwangerschap te lijf te gaan.  

Wat ga je testen?

In 4 weken tijd ga je het Body&Fit Slankplan 5+2 testen. Om het Slankplan zo optimaal mogelijk te kunnen testen, ontvang je het complete Slankplan 5+2 pakket met alle producten bij je thuis! Het Slankplan 5+2 pakket bestaat uit het volgende:

- Eiwitshakes (Smart Protein); de absolute nummer 1 eiwitshake in elk low carb- of eiwitdieet.
- Eiwit shake mix box (Smart Protein); een handige verpakking met verschillende Smart Protein Smaken.
- Eiwitrepen (Smart Bars); zonder twijfel de lekkerste eiwitreep die perfect past in een dieet.
- Pannenkoekenmix (Smart Protein Pannenkoekenmix); de lekkerste eiwitrijke pannenkoek!
- Shakebeker; de perfecte tool om in een handomdraai een shake zonder klontjes te creëren. 

Tijdens de testperiode beantwoord je uitgebreid een aantal vragen en geef je een cijfer voor bepaalde aspecten. Daarnaast voeg je foto's en een video toe en is de review klaar. Slankplan 5+2 is voor iedereen gratis te downloaden, maar wanneer je mee doet aan het testpanel ontvang je het hele pakket met alle producten gratis in huis!

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je