{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test: BABY born van 0 t/m 3 jaar

8.4

BABY born voor verschillende leeftijden

Voor de allerkleinsten: BABY born First Love
Deze schattige kleine pop is gemaakt van fluweelzacht materiaal en daardoor uitermate geschikt voor baby's en kleine kinderen.

Vanaf 1 jaar: My Little BABY born Super Soft
My Little BABY born Super Soft is super zacht en daarom heerlijk voor je kindje om ermee te knuffelen. Je kindje kan de pop ook troosten met het speentje wat vastzit aan het pakje, handig want zo is het speentje bij verdriet altijd in de buurt.

Vanaf 2 jaar: My Little BABY born Badplezier
Na het spelen in de tuin is BABY born een beetje vies geworden en moet in bad! De pop is natuurlijk zo gemaakt dat ze zo droog is na het badderen, maar van al dat badderen krijg je honger! BABY born Badplezier is dus perfect voor het moeder- kindrollenspel omdat ze in bad kan, kan eten, plassen en gemakkelijk kan worden aan en uitgekleed.

Vanaf 3 jaar: BABY born Interactive
Deze pop is ontzettend schattig en zo levensecht! Ze kan uit haar flesje drinken en haar pap eten met een lepel van haar bordje. Natuurlijk moet ze na al dat eten ook naar de wc. Dit doet ze in haar luier of zelfs al op het potje! Als de pop moe wordt van al het spelen kan ze zomaar echte tranen gaan huilen en wil ze naar bedje. Als je haar neerlegt, sluit ze haar ogen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar 4 testgezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar die het leuk vinden om één van de bovenstaande BABY born poppen te testen.

Wat ga je testen?

Om één van de vier BABY born producten optimaal te kunnen testen, krijg je één van de producten thuisgestuurd. Je gaat samen met je kindje het product uitgebreid testen. Tijdens de testperiode beantwoord je een aantal vragen uitgebreid en geef je een cijfer voor bepaalde punten. Daarnaast maak je nog wat foto's, een video en je review is klaar!

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je