{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Stapelledikant van Bunkcot Company

8.5

Het stapelledikant

Het stapelledikant is ontworpen om ruimte te besparen. Dit principe wordt ook gebruikt bij kinderdagverblijven in Nederland. De kinderen slapen niet naast elkaar, maar boven elkaar. Het bovenste bed is ontworpen voor baby's tot ongeveer 9 maanden. De hoogte is eenvoudig verstelbaar als de baby gaat groeien en zich ontwikkelt. Ook kunnen hierdoor de rugklachten verminderen, omdat de hefhoogte geminimaliseerd wordt. Het peuterbed is geschikt voor baby's en kinderen tot 6 jaar. Bij het peuterbed ontvang je direct de accessoires erbij.

De accessoires zijn een gemakkelijk wisselbare rail, ladder, 2 matrassen en een witte bedzijde, waardoor het peuterbed flexibel is en ingesteld kan worden naar eigen wensen en behoeften. Hierdoor kun je direct het stapelledikant gebruiken in je gezin. Het stapelledikant is dus erg makkelijk om te bouwen naar de leeftijden van je kinderen. De verschillende opties zijn: -2 baby's -1 baby en 1 kind tot 6 jaar -2 kinderen tot 6 jaar.

Testmoeders

Wij waren op zoek naar moeders met kinderen die samen op 1 kamer slapen en die het stapelledikant van Bunkcot Company wilden testen! Het ging om de Beach variant vanaf €799,- en de White variant vanaf €839,-.

De testmoeders kregen het stapelledikant van Bunkcot Company thuisgestuurd. Na afloop mochten zij stapelledikant houden! Het enige wat zij moesten doen, was gedurende 3 weken hun bevindingen met betrekking tot het stapelledikant vastleggen met filmpjes, foto’s en blogs. Aan het einde van de testperiode hebben zij een eindoordeel en eindcijfer over het stapelledikant van Bunkcot Company gegeven inclusief de voor- en de nadelen. Het doel is uiteindelijk dat andere mama’s een goed beeld krijgen bij het ledikant.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je