{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Slapen in een Stayokay hostel met het gezin!

8.3

1001 avonturen bij Stayokay

Stayokay heeft 26 hostels in bijzondere gebouwen op de mooiste plekjes van Nederland. Zo slaap je bijvoorbeeld in een kubuswoning, kasteel of Noors jachthuis. In en om de hostels is van alles te beleven voor gezinnen: hop met de kids over de Waddeneilanden en spot zeehonden, vaar op een skûtsje in Friesland of spot prachtige vogels op de Veluwe.

Tijdens het verblijf met het gezin beschikte je altijd over een privékamer met eigen douche en wc. In de Stayokay hostels zijn kinderbedjes en -stoelen aanwezig (op aanvraag). Kinderen t/m 12 jaar krijgen zelfs altijd korting op de overnachting(en) en de maaltijd(en). In de ochtend staat er een uitgebreid en verantwoord ontbijt klaar waarna jullie de omgeving samen kunnen verkennen! Rondom veel hostels zijn speeltoestellen en in de natuur kunnen de kinderen heerlijk ravotten.

Wat werd er getest?

De testmoeders verbleven in Stayokay Texel of Stayokay Soest. Het arrangement bestond uit:

  • 1x welkomstdrankje
  • 2x overnachting
  • 2x ontbijt
  • 1x diner
  • 1 dag fietshuur

Stayokay Texel

Voor een onvergetelijk verblijf kom je naar Texel! Op het Waddeneiland Texel is van alles te beleven. Wandel met de kids over het strand, ren door de duinen en breng een bezoek aan de vuurtoren of Ecomare. Vanuit Stayokay Texel loop je zo naar het levendige centrum van Den Burg of stap je op de fiets naar het strand. Het hostel is van alle moderne faciliteiten voorzien. Door de flexibele constructie van de flexbedden bouw je je stapelbed gemakkelijk om tot tweepersoonsbed.

Stayokay Soest

Designhostel direct aan de Soester Duinen! Het vernieuwde Stayokay hostel in Soest ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar per trein of auto. Een verblijf in dit mooie designhostel is een belevenis. Laat je verrassen door het prachtige interieur en geniet van de mooie bosrijke omgeving. In het natuurgebied de Soesterduinen kun je mooie fiets- en wandeltochten maken.

Naar wie waren wij op zoek?

Onze testmoeder konden het arrangement testen van 27 tot 29 december OF van 28 t/m 30 december 2014. Zij moesten aan de volgende criteria voldoen.

  • Maximaal 6 personen waarvan 2 volwassenen (ouders)
  • Minimaal 2 kinderen tussen de 4 en 12 jaar
  • Nog niet bekend met Stayokay
  • Je staat actief in het leven en gaan graag op ontdekking met de kinderen
  • Je bent actief op Social Media

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je