{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

VSM Kind Prrrikweg spray

8.2

De zomer staat voor de deur: tijd voor pret met de kids op het strand of aan het zwembad, maar ook het hoogseizoen voor muggen, wespen en kwallen. Als je kleintje gestoken of gebeten is, wil je daar als ouder het liefst zo snel mogelijk wat aan doen. Omdat kinderen het niet fijn vinden om aangeraakt te worden op de plek van de beet of steek, komt VSM Kind nu speciaal voor kinderen met Prrrikweg spray. Hiermee kun je makkelijk van een kleine afstand op de huid sprayen, waardoor aanraking van de gevoelige plek niet meer nodig is.

VSM Kind Prrrikweg spray verzacht en verkoelt de huid snel bij insectensteken en beten. Door de handige sprayflacon hoef je de gevoelige plek niet meer aan te raken. Prrrikweg spray bevat natuurlijke ingrediënten en is speciaal voor kinderen vanaf 0 jaar.

Onmisbaar in de koffer

Een beet of steek van een wesp, bij, of kwal of aanraking met brandnetels kan een donker wolkje boven een fijne, zonnige dag betekenen. Deze zomer kan VSM Kind Prrrikweg spray daarom niet in de koffer ontbreken. De spray is te gebruiken bij beten en steken van wespen, kwallen, muggen, bijen en bij aanraking van brandnetels. Natuurlijke ingrediënten als citronella, moerasrozemarijn, kleine brandnetel, eucalyptus, toverhazelaar en zonnehoed verkoelen, verzachten en verzorgen de huid en ondersteunen het herstel.

Testresultaten

Twee moeders hebben de VSM Prrrikwegsray getest. Benieuwd naar de resultaten? Klik op een van de moeders en lees de ervaringen!

*VSM Kind Prrrikweg spray is een gezondheidsproduct.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je