{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Review Jasper Alblas

7.8

Gezond afvallen met een stralende gezondheid 

Jasperalblas.nl geeft gezond, wetenschappelijk onderbouwd afval advies van goede kwaliteit. In plaats van te vertellen wat je allemaal niet mag tijdens het afvallen, focust Jasperalblas.nl zich op de positieve benadering van gezond eten en legt hij uit wat allemaal wél mogelijk is. Wie wordt daar niet blij van tijdens het afvallen?

Deze positieve benadering heeft als gevolg dat mensen vanzelf gaan afvallen, meer energie ervaren en beter in hun vel gaan zitten! 

Naast dat ze bij Jasperalblas.nl mensen begeleiden in het verbeteren van hun voedingspatroon en hun relatie met eten, helpen ze ook door middel van programma's en coaching om het contact met hun lichaam te herstellen.  

Wat is er getest?

Ons testpanel heeft het Afslank Pro Pakket getest. De eerste 10 dagen volgden ze het kickstart programma van het Smoothie Afslank Programma (SAP). Na dag 7 konden ze contact opnemen met een voedingsdeskundige van Jasperablas.nl voor advies. Daar werd naar de eigen specifieke situatie gekeken en vervolgens werd er in overleg bepaald wat de vervolgstappen werden. 

Benieuwd wat ze ervan vonden? Lees dan snel verder! 

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je