{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Review: De plantaardige vitamines van VitaminFit

9.5

De koude dagen komen eraan, en dat voelen we vaak direct in ons lichaam. De welbekende winterdip is dan ook zeker geen fabeltje. Weinig zonlicht en korte, donkere dagen zorgen bij veel mensen voor een slecht humeur. Gezond eten, bewegen in de buitenlucht en het slikken van extra vitamines helpen tegen deze ieder jaar terugkerende dip. De vitamines van VitaminFit zijn 100% plantaardig, zonder toevoegingen. Ze zijn niet alleen ideaal om zelf wat vitamines bij te slikken, maar ze hebben ook een ruim aanbod voor je kids. Elke dag een paar druppels door de yoghurt, en die winterdip pakt jou niet!

Gezonde levensstijl met VitaminFit

VitaminFit wilt bijdragen aan een gezonde levensstijl van jonge gezinnen met 100% plantaardige vitamines, zonder toevoegingen. De vitamines zijn vloeibaar ontwikkeld op basis van natuurlijke planten- en kruidenextracten, zonder gluten, lactose of toegevoegde suikers. De vloeibare extracten worden daardoor zeer goed opgenomen door het lichaam.

Met tientallen producten biedt VitaminFit ondersteuning aan de gezondheid voor het hele gezin. De verpakkingen zijn van gerecycled materiaal en zelfs de opvulkorrels in het pakketje zijn van plantaardig zetmeel.

De vitamines zijn er voor baby's, kinderen en voor jullie als ouders. Want als druk gezin is het altijd fijn om een boost aan je gezondheid te krijgen met de plantaardige en gezonde vitamines van VitaminFit.

De vitamines zijn in druppelvorm, waardoor je ze gemakkelijk door de voeding of een vruchtensap kunt doen. Puur natuur zonder toevoegingen.

Testen maar...

Drie van onze moeders hebben de vitamines van VitaminFit getest en vertellen je graag wat zij ervan vinden. Zij testten de: Vitamine D3 400 IU Baby Kids Druppels en de Vitamine C Kids Druppels. Benieuwd? Hieronder lees je de reviews! 

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je