{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test de Quooker Fusion

8.4

De Quooker Fusion

Met de Quooker heb je altijd direct kokend water bij de hand. Met de Quooker Fusion heb je zelfs koud, warm en kokend water uit één kraan! De Quooker is zeer zuinig in het verbruik van water & energie, bespaart ruimte en tijd én is veilig dankzij de dubbel-druk-draai bedieningsknop. De kraan kan gebruikt worden voor thee maken, speentjes te steriliseren, koffie zetten, aardappelen, rijst, pasta en groente koken en noem maar op. Meteen kokend water in een handomdraai.

Energie- en waterbesparend

Door de perfecte hoogvacuümisolatie verbruikt het Quooker-reservoir maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. Op de  Quooker energievergelijker kan je berekenen hoeveel jij thuis zou besparen met een Quooker.

Bovendien tap je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt heb. Kies je voor de COMBI, die ook warm water voor de mengkraan levert, dan ga je écht besparen. Want die rekent af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken.

Veiligheid

Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker zijn die verleden tijd. Dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt. De waterstraal is uiteraard heet, maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden. Gemak en veiligheid gaan bij de Quooker hand in hand.

Tijdbesparend

De afgelopen 15 jaar is de tijd die men in de keuken doorbrengt om de maaltijd te bereiken teruggebracht van een uur naar een half uur. Zonder Quooker doe je er 10 minuten over om een pan water voor bijvoorbeeld pasta aan de kook te brengen. Met Quooker kan je in die tijd nog wat groenten blancheren, eieren koken en een flesje voor de kleine maken.

Kan je niet meer wachten op een Quooker? Vind dan een dealer op Quooker.nl.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken vier leuke testmoeders met twee of meer kindjes tussen de 2 en 7 jaar oud. Deze moeders gaan testen op punten als: veiligheid, gebruiksgemak, service en ervaring. 

Inschrijven voor het testpanel kan t/m 6 september 2015.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je