{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Phil&Teds Vibe

8.8

phil&teds

Het Nieuw-Zeelandse merk phil&teds staat al jaren bekend om hun robuuste, functionele kinderwagens met luchtbanden die tegen een stootje kunnen. Ook zijn ze de bedenkers van de Inline™, een systeem dat met je familie meegroeit. Met een Inline™ kun je 2 kinderen van verschillende leeftijden (van geboorte tot ongeveer 5.5 jaar), door middel van de duokit, achter elkaar plaatsen en vervoeren zonder in te hoeven boeten op mobiliteit, wendbaarheid en comfort.

Naast hun lijn met innovatieve Inline™ wagens zijn er nu ook luxueuze, compacte stadswagens. Hiermee hop je met gemak in en uit de tram, de stoep op en af en geniet je samen met je kind van een ritje door het park.

De Vibe

De 3-wieler Vibe heeft een chique aluminium frame. In combinatie met de luxueuze bekleding zorgt dit voor een echte urban look. De zitting van deze vernieuwde versie is verlengt zodat kinderen nog langer, comfortabel kunnen worden vervoerd (zelfs tot 6 jaar!). Het 2e zitje (duokit) is ook te gebruiken als omkeerbaar zitje voor je jongste.

Testmoeders

Onze testmoeder is de trotse moeder van 4 jongens. Tevens is zij actief, bewust, sportief, urban, ondernemend, maatschappelijk betrokken en avontuurlijk. Lees snel verder over haar bevindingen over de kinderwagen van phil&teds.

Testrapport

Voordelen

  • Prachtig mooie grote zonnekap. Waardoor je kindje altijd goed in de schaduw zit. Ook de zonnehor voor de duokit doet zijn werk goed
  • grote stevige wagen. Robuust en toch elegant
  • Hoogste stand van de duwstang is hoog genoeg voor mijn lange man.
  • Kan op een compacte en comfortabele manier twee kinderen meenemen en een kleine boodschap
  • Het verstellen van de schouderbandjes kan een zeer eenvoudige en snelle manier.

Nadelen

  • 1 voorwiel ( gevaarlijk en wiebelig bij stoeprandjes)
  • Doordat de Vibe is gemaakt om makkelijk te kiepen voor stoeprandjes is dit in combinatie met kinderen die in de wagen willen kijken of helpen met duwen wel risicovol.
  • In deze kinderwagen 'zit' je kindje altijd iets achterover. Zelf zitten doen ze niet, en als ze iets willen zien krijgen ze na een tijdje een zere nek.
  • Rugleuning laten zakken is schokkerig en niet fijn als je kindje slaapt

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je