{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Phil&Teds Smart Lux

7.9

phil&teds

Het Nieuw-Zeelandse merk phil&teds staat al jaren bekend om hun robuuste, functionele kinderwagens met luchtbanden die tegen een stootje kunnen. Ook zijn ze de bedenkers van de Inline™, een systeem dat met je familie meegroeit. Met een Inline™ kun je 2 kinderen van verschillende leeftijden (van geboorte tot ongeveer 5.5 jaar), door middel van de duokit, achter elkaar plaatsen en vervoeren zonder in te hoeven boeten op mobiliteit, wendbaarheid en comfort.

Naast hun lijn met innovatieve Inline™ wagens zijn er nu ook luxueuze, compacte stadswagens. Hiermee hop je met gemak in en uit de tram, de stoep op en af en geniet je samen met je kind van een ritje door het park.

Smart Lux

De nieuwe Smart Lux is een enkele wagen en heeft een zitje dat in meerdere posities aanpasbaar is. Naar voren gericht de wijde wereld in, naar achter gericht voor contact met de ouder, of in volledig platte ligstand voor baby's eerste maanden. Daarnaast is de zitting, gecombineerd met een daarvoor bestemd frame, om te toveren in een volledige reiswieg. Deze carrycot biedt ultiem comfort, bescherming en luxe voor de eerste maanden.

Testmoeders

Onze testmoeder is een trotse moeder van een dochtertje van 7 maanden. Haar dochtertje zit in de overgangsleeftijd van liggen naar zitten en wordt dagelijks in de kinderwagen vervoerd. Verder is onze testmoeder actief, bewust, sportief, urban, ondernemend, maatschappelijk betrokken en avontuurlijk.

Testrapport

Voordelen

  • De zonneklep kan helemaal voor je kindje maar je kindje zit niet afgesloten door gazen tussenstuk
  • De kinderwagen rijdt erg comfortabel
  • De grote wielen zijn eenvoudig van het frame te halen
  • Kunnen veel boodschappen onderin de bak
  • Op de gesp waarmee je de riem vast klikt zit een veiligheidsknopje waardoor je kindje niet zelf de gesp kan los maken

Nadelen

  • De duwstang is niet in hoogte verstelbaar en is voor kleinere mensen daardoor al snel te hoog.
  • In de omschrijving staat niet duidelijk omschreven hoe de schouderbandjes (waarmee je kindje vast zit) ingekort kunnen worden. Deze bleken strakker te kunnen dan ik aanvankelijk dacht.
  • De remkabels zijn vrij gevoelig. Als je deze per ongeluk aanraakt, gaat de rem er niet geheel af en krijg je een tikkend geluid bij het wandelen met de wagen.
  • Wanneer hij ingeklapt is lijkt hij compact maar voor kleinere auto’s is hij nog net iets te kolosaal
  • De pinnen van de grote wielen zitten los in het wiel je kunt hierdoor de pinnen makkelijk kwijt raken

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je