{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Oral-B

8.7

Een gezond gebit is voor alle leeftijden van groot belang. Een slechte verzorging kan gaatjes en tandvleesontsteking veroorzaken. Dit kan pijn doen, waardoor een kind slechter eet, zich niet lekker voelt of minder goed slaapt. Ook het blijvend gebit kan schade ondervinden. Dat gebeurt bijvoorbeeld als melktanden of -kiezen voortijdig verloren zijn gegaan. Dan is er vaak te weinig ruimte voor het blijvend gebit.

Door twee keer daags twee minuten poetsen en het geregeld bezoeken van de tandarts, werken kinderen dagelijks aan een gezond gebit en behouden ze hun prachtige glimlach!

Helaas is tandenpoetsen niet altijd een makkelijke opgave voor kinderen en hierdoor heeft maar liefst 41% van de vijfjarigen geen gaaf gebit. Oral-B heeft de oplossing!
 

De Disney Magic Timer App

De Disney Magic Timer App van Oral-B beschikt over de favoriete Disneyfiguren waardoor 9 van de 10 kinderen langer poetsen. Bij aankoop van een Oral-B Stages product kun je de Disney Magic Timer App downloaden en de tandenborstel met je smartphone of tablet scannen om de figuren tot leven te zien komen.

Kinderen kunnen onderscheidingen en prijzen verdienen des te regelmatiger ze poetsen met de Magic Timer App, waarbij ze een gezonde mondverzorgingsgewoonte aanleren. Op deze manier wordt de elektrische tandenborstel als speelgoed gezien en wordt het poetsen leuk!    

Kids Junior borstels (6+)

Een van de belangrijke fases is naast het krijgen van tanden toch wel het wisselen van de tanden. Dit vindt plaatst rond de leeftijd van 6 jaar. Voor een kind kan dit een baanbrekend moment zijn, omdat  hij/zij nu onderweg is naar een volwassengebit. Dit geeft veel zelfvertrouwen. De Oral-B Junior 6+ is de perfecte tandenborstel voor het overstappen van een kindertandenborstel of handentandenborstel naar een volwassenere tandenborstel.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je