{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

OP VAKANTIE MET JIBA AAN DE COSTA DEL SOL

8.3

Zomervakantie getest

Mamaplaats heeft weer een testmoeder laten testen: Dit keer een Jiba strandvakantie aan de Spaanse kust in het appartementencomplex "Albayt Beach". Onderaan deze pagina vind je moeder Marion die met haar 3 kindjes daar haar vakantie heeft doorgebracht. Ontdek al haar verhalen, foto's én video. Wellicht ontdek je voor jou een ideale zomervakantie voor volgend jaar!

Over Jiba

Jiba biedt kleinschalige, gethematiseerde vakantieverblijven aan op ten hoogste 8 uur vliegen vanaf Amsterdam. Jiba is altijd op zoek naar bijzondere vakantieverblijven waar persoonlijke aandacht, een kleinschalig karakter en écht genieten centraal staan. Het volledige aanbod is daarom ook onderverdeeld in de thema’s Romance, Like Home, Go Outside en Beach Life. Daarnaast worden de vakantieverblijven zorgvuldig geselecteerd en voldoen ze altijd aan de volgende criteria: geen all-inclusive of animatieteam, max 5 hoog en max 75 kamers. Dit wordt jaarlijks door Jiba gecontroleerd.

Appartementen Albayt Beach

Appartementen Albayt Beach is dé plek om even helemaal tot rust te komen. Het zwembad is omringd door prachtige groene velden, waar altijd wel een plekje is om te zonnen, een boek te lezen of even helemaal niets te doen en te genieten van het uitzicht. Want wat is het uitzicht mooi! Ook vanaf het riante balkon heb je een fantastisch uitzicht over de zee, waar je avond na avond kunt genieten van de zonsondergang.

De kamers maken de vakantie af. Ze zijn ruim, modern en vooral luxe! Bij Albayt Beach is het heerlijk rustig, maar ook als je de drukte op wilt zoeken is er genoeg te doen. Het ligt namelijk tussen Estepona en Casares. Een echte aanrader is ‘El tipico Andaluz’ in Estepona, waar je typische Spaanse tapas kunt eten. Casares staat bekend als één van de mooiste pittoreske witte dorpjes van Andalusië, absoluut een bezoekje waard!

Wat werd er getest?

Onze testmoeder heeft een uitgebreide review geschreven over de vakantie met haar gezin. De testmoeder heeft onder andere de volgende punten getest:

  • Het appartement
  • De stranden
  • Terras en zeezicht
  • Plaatsjes in de buurt
  • Vermaak in de omgeving

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je