{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Kinepolis

8.2

Hét uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie!

Het wordt kouder en kouder en de dagen worden korter en donkerder. Dan is er niks fijners om lekker de bioscoop in te duiken! Het lijkt wel of de ene na de andere kaskraker momenteel op het grote scherm te zien is. Ga jij graag met je kids naar de bios? Dan kunnen jullie je lol op want voor de aankomende tijd staan er een paar geweldige familiefilms op de planning, namelijk; The Nutcracker & the Four Realms, De Grinch, Buurman & Buurman Winterpret, De Fabeltjeskrant en het grote Dierenbos en Mary Poppins Returns. 

Ken jij Kinepolis? 

Kinepolis is een Belgische bioscoopketen, maar heeft inmiddels ook flink wat bioscopen in Nederland. Wist je dat er 17 Kinepolis bioscopen in Nederland zijn? Dat zijn 121 zalen en 22.486 zitplaatsen. Dus er draait altijd wel een film die jij en je kids leuk vinden ;) En daar kan je dan gezellig naar toe met het speciale familieticket dat Kinepolis heeft. 

Verder staan de bioscopen bekend om de heerlijke stoelen waarin je lekker onderuit zakt, de grote schermen met top kwaliteit beeld en geluid, een shop waar de M&M's op kleur gesorteerd zijn en je kunt gratis of voordelig parkeren (voor de deur) op vertoon van je filmticket. But who's counting. 

Onze moeders zijn enthousiast!  

Wij mochten vier gezinnen op pad sturen om met het hele gezin naar een familiefilm te gaan in een Kinepolis bioscoop! We kunnen alvast verklappen dat de testmoeders heel erg enthousiast zijn en ze jullie allemaal aanraden om deze kerstvakantie met het hele gezin naar de bios te gaan ;) 

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je