{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test de Kidizoom Smart Watch DX

8.6

Kidizoom Smart Watch DX

De Kidizoom Smart Watch DX is niet zomaar een horloge, maar een super gave gadget waarmee je ieder kind tussen de 5 en 13 jaar blij mee kunt maken. De Kidizoom Smart Watch DX stimuleert je kindje om fit en actief te zijn. Het horloge bevat namelijk een bewegingssensor en deze daagt uit om in beweging te komen. Zo wordt er van alles geregistreerd: stappen, snelheid, tijd, dansen en springen. Via een persoonlijk programma komt je kindje in topconditie! Het horloge heeft ook een sportief en gaaf design en is voorzien van een kleuren touchscreen met analoge en digitale tijdsweergaven, zelfs in 3D! Met de ingebouwde camera maak je foto’s en video’s, die met coole effecten, kaders en filters bewerkt kunnen worden.

Maar het klokje kan nóg meer: stemmen opnemen, stemmen vervormen, spelletjes en rekenen bijvoorbeeld. Er zit bovendien een wekker in en een slimme app die je leert klokkijken met behulp van gesproken tijd.

Handig om te weten: de ingebouwde oplaadbare accu en het spatbestendig, stevige en duurzaam design maken deze Smart Watch DX tot een ijzersterke, duurzame gadget.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar twee testmoeders die de Kidizoom Smart Watch DX van VTech gaan testen met hun kindje. Let op: het horloge is geschikt voor kindjes tussen de 5 en 13 jaar!

Wat ga je testen?

Word jij uitgekozen als testmoeder? Dan ga jij samen met je kindje de Kidizoom Smart Watch DX testen. Je gaat een aantal vragen uitgebreid beantwoorden, geeft voor verschillende aspecten een cijfer, omschrijft de voor- en nadelen en om de review compleet te maken voeg je foto's en een video toe.

Aanmelden kan t/m 28 maart 2017

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je