{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

HiPP Babyvoeding

8.1

De groenten en fruit komt voort uit enkel en alleen biologische landbouw. HiPP beschermt nuttige insecten en dieren. De groenten en fruit worden geteeld op open akkers waar de wind vrij spel heeft, zodat ongedierte op een natuurlijke wijze bestrijd wordt. De melkkoeien, runderen, varkens, kippen en kalkoenen worden natuurlijk gefokt en kunnen in de open lucht op onze biologische boerderijen vrijuit rondlopen. Dit verhoogt de weerstand en de gezondheid van de dieren. Hun voeding is ook natuurlijk en bestaat uit gras, hooi en granen.

Na minimaal 4 maanden en maximaal 6 maanden moet de voeding van de baby gevarieerd worden. Je baby is tegen die tijd in volle groei, en is nieuwsgierig naar nieuwe smaken. Vanaf de 6e maand is voeding met vis belangrijk. Dit geeft voldoende eiwit, mineralen, vetzuren en vitamines. Baby’s hebben daarnaast ook vlees nodig voor het ijzergehalte, dat zorgt voor een goede zuurstoftransport. Zo hebben wij bijvoorbeeld maaltijden die worteltjes met aardappel en rundvlees bevatten, of tagliatelle met groenten en vis, en nog veel meer!

Testmoeders

Onze testmoeders hebben Hipp babyvoeding voor ons getest. Benieuwd naar hun bevindingen? Klik op de foto van de moeders en lees hun review. Veel leesplezier!

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je