{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Het HP+ printsysteem

8.6

HP+ maakt printen en scannen makkelijker en overal mogelijk. Met de Smart app kan je vanaf afstand je documenten (of tekeningen) printen en scannen en met HP Instant Ink heb jij altijd genoeg inkt in huis. Benieuwd hoe dat kan? Lees snel verder.

Nooit meer misgrijpen

Je herkent wel de momenten waarop je iets uit wil printen en de inkt ineens op blijkt te zijn. Niet efficiënt en mega onhandig, want je hebt het echt nú nodig. Met het HP Instant Ink abonnement geeft je printer automatisch een seintje als je inkt bijna op is en krijg jij je nieuwe cartridges tot aan de deur geleverd. Je lege cartridges kan je kosteloos terug sturen en deze worden voor je gereycled. Ideaal én goed voor het milieu!

Nog meer voordelen

Drie van onze moeders mochten het HP+ printsysteem testen en hebben alle services voor je uitgetest. Zij vertellen je wat zij zo fijn vinden aan het HP+ printsysteem en lichten alle voordelen voor je uit. Zo kun je een weloverwogen keuze maken in het aanschaffen van je nieuwe printer. Hieronder lees je de uitgebreide reviews van de moeders! 

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je