{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Het best bewaarde geheim van Nederland!

9.1

Yes, eindelijk zomervakantie!

Kijken jullie uit naar een mooie vakantie of zijn jullie net terug? Er is vast nog een gaatje om even lekker weg te gaan met de kids, niet waar? Stayokay biedt de meest uiteenlopende locaties voor een paar dagen weg. Zo kunnen de kids zandkastelen bouwen op het strand, op jacht gaan in het bos of juist cultuur opsnuiven in de stad. Uiteraard helpen de medewerkers van Stayokay je maar al te graag om de gaafste spots in de buurt te vinden. Even niets aan je hoofd en samen op avontuur, wij zouden het wel weten...

Tip top verzorgd

Bij Stayokay zit je met het gezin gezellig op een privékamer met eigen douche en wc. Uiteraard zijn er ook kinderstoelen en bedjes aanwezig (op aanvraag). En geen zorgen over de boodschappen, in de ochtend staat er namelijk een uitgebreid ontbijt voor je klaar! De kinderen zullen zich geen moment vervelen met de speeltoestellen en vriendjes zijn snel gemaakt. En natuurlijk gaan jullie samen in de omgeving veel dingen (her)ontdekken!

Voorproefje? Beleef Stayokay in 1 minuut!

Stayokay Gorssel

Slapen in het 'Pippi Langkous huis' van de Achterhoek!

Slapen in dit kleurrijke huis is al een avontuur op zich! Je weet het nooit, meneer Nilsson kan maar zo op je schouder komen zitten als je even niet oplet. Natuurlijk mag een écht avontuur ook niet ontbreken. De Gorsselse heide ligt om de hoek. Ruimte genoeg om je flink uit te leven en wilde dieren te spotten! Klik hier voor meer informatie over Stayokay Gorssel.

Gorssel

Stayokay Noordwijk

Zon, zee en strand!

Uiteraard kunnen we er maar twee beloven, maar we zien de zon toch ook erg vaak terug als een van onze vaste gasten. En laten we eerlijk zijn: de Noordwijkse duinen zijn altijd fantastisch, óók als de zon er niet is. Spot wilde dieren zoals bijvoorbeeld vosjes en reeën in de avondschemering of zoek de 'koelste' plekjes om te picknicken. En het zeewater is in augustus ook heerlijk verwarmd, dus wij raden het zeker aan om een verfrissende duik te nemen! Klik hier voor meer informatie over Stayokay Noordwijk.

Noordwijk

Stayokay Bergen op Zoom

Het hoogtepunt van de zomer!

Ga letterlijk de hoogte in bij Stayokay Bergen op Zoom. Ontdek de hoogste boomtoppen in het klimbos. Ga zo hoog als 18 meter en zwaai van boom naar boom. Toch met beide benen op de grond blijven? Geen probleem! Bergen op Zoom heeft van alles te bieden. Van outdoor sporten in het bos tot de gezelligste terrassen in het knusse centrum van de stad. Voor ieder wat wils dus! Klik hier voor meer informatie over Stayokay Bergen op Zoom.

Bergen op Zoom

Naar wie waren wij op zoek & wat hebben de gezinnen gedaan?

Wij zochten in totaal 3 testgezinnen (maximaal 6 personen) voor Stayokay Gorssel, Stayokay Noordwijk en Stayokay Bergen op Zoom. In de maand augustus zijn de testgezinnen twee nachten in de hostels verbleven en schreven zij een uitgebreide review bij thuiskomst. 

Opgeven kon t/m 31 juli 2016. 

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je