{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Guppy zitje voor achter op de fiets

9.0

Guppy zitje

Ontzettend veel mensen gaan er in Nederland regelmatig op de fiets. Hierbij is het dan natuurlijk heerlijk als je kleine met je mee kan om te genieten van het aankomende lenteweer. De wereld moet wel goed ontdekt worden! Hoe kan dit beter dan veilig en dicht bij mama op de fiets in de buitenlucht? Bovendien zijn de zitjes ideaal om je kindje naar school te brengen of samen een paar boodschapjes te gaan doen. In Guppy fietszitjes ga je met je kind veilig, comfortabel én stijlvol van A naar B! De kinderzitjes zijn bovendien, ook niet onbelangrijk, snel en veilig te monteren.

Welke twee versies van deze ideale Guppy's zijn er? - De Guppy Mini: voorzitje, voor kinderen van 9 mnd tot 3 jaar (9 tot 15 kilo), eenvoudige montage op stuurpen, verstelbare voetbakjes zonder gereedschap, goedgekeurd volgens EN 14344 norm (veiligheidsnorm) en bevat driepuntsgordel met veiligheidssluiting. - De Guppy Maxi: achterzitje, voor kinderen van 1 tot 6 jaar (9 tot 22 kilo), montage op achterdrager of voor aan het frame van élke fiets, verstelbare voetbakjes zonder gereedschap, achterop een netje voor de knuffel, goedgekeurd volgens EN 14344 norm (veiligheidsnorm), driepuntsgordel met veiligheidssluiting, reflector, voetbeschermplaten en royale armsteunen. De zitjes hebben beide een IF design award gewonnen in 2012!

Testmoeders

Wij waren op zoek naar moeders met kinderen die samen graag ritjes maken op de fiets en hierbij een Guppy Maxi achterzitje (t.w.v. € 63,99) of een Guppy Mini voorzitje (t.w.v. € 52,99) inclusief windscherm zouden wilde testen!

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je