{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Floradix

8.0

Ben jij ook al moe voordat de dag begint? Lees dan zeker verder.

In de hele periode van zwangerschap en trotse moeder zijn, is wat extra ijzer geen overbodige luxe. IJzer draagt bij aan de natuurlijke vorming van rode bloedcellen en de stof hemoglobine. Dit helpt tegen moeheid en oververmoeidheid in periodes dat dit veel voorkomt, zoals tijdens en na de zwangerschap.

Tijdens je zwangerschap maakt je lichaam een extra liter bloed aan voor de ontwikkeling en de groei van de placenta. Daarnaast wordt er ook bloed aangemaakt voor je baby. Geen wonder dat je lichaam flink wat ijzer nodig heeft als je zwanger bent!

Als jonge moeder heb je het druk en is vermoeidheid iets waar je continu tegen aan kunt lopen. Tijdens de borstvoedingsperiode is het voor jonge moeders belangrijk om de voeding aan te vullen met extra ijzer voor jou en je baby.

Over Floradix

Floradix is een ijzer-supplement dat je lichaam op een natuurlijke manier ondersteunt bij vermoeidheid. De goed opneembare vorm van ijzer verrijkt met vitaminen B en C houdt je de hele dag fit én actief. Zo kan Floradix helpen om je energieniveau op peil te houden en zo te kunnen genieten van deze bijzondere en mooie fases van je leven. 

De voordelen van Floradix

  • Ondersteunt op natuurlijke manier bij vermoeidheid
  • Goed opneembaar
  • Darmvriendelijk
  • Bevat geen dierlijke bestanddelen, geen lactose, geen alcohol, geen kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen
  • Beschikbaar als vloeibaar elixer, in tabletvorm met foliumzuur en in de glutenvrije variant Floravital

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je