{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Flinndal Multi Zwanger, maandverpakking (30 stuks) t.w.v. €11,95.

8.0

Flinndal Multi Zwanger

Flinndal Multi Zwanger is een multivitamine die speciaal is ontwikkeld voor als je een kinderwens hebt, zwanger bent of borstvoeding geeft. Het bevat alle vitaminen en mineralen die jij en je kindje nodig hebben. Zoals voedingstoffen voor je weerstand (vitamine C, zink, selenium, vitamine B6 en B12) en voor de energiehuishouding (vitamine B1, B3, B3, B5, mangaan en magnesium).

Daarnaast is dit product zorgvuldig samengesteld aan de hand van de aanbevelingen voor zwangere vrouwen in Nederland, zoals extra vitamine D, foliumzuur, ijzer én het omega 3 vetzuur DHA. En dat in één tablet.

De kwaliteit van Flinndal Multi Zwanger is hoog. Zo bevat het alleen goed opneembare ingrediënten en heeft het een optimale dosering. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor vitamine D3 (cholecalciferol) omdat deze vorm van vitamine D beter opneembaar is dan D2.

De belangrijkste ingrediënten uitgelicht:

Bètacaroteen
Flinndal Multi Zwanger bevat 1200 mcg bètacaroteen. Een geschikte dosering voor de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Je lichaam zet namelijk niet meer bètacaroteen om in vitamine A dan het nodig heeft. Je krijgt zo voldoende binnen om de nodige vitamine A aan te maken, maar ook weer niet te veel.

Foliumzuur (vitamine B11)
Flinndal Multi Zwanger bevat 400 mcg foliumzuur (200% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid). Geschikt tijdens de zwangerschap, want dit is precies de dosering die voor en tijdens deze periode aanbevolen wordt. Foliumzuur is erg belangrijk, want het speelt een rol bij het celdelingsproces en de weefselgroei van je ongeboren kindje. Hier wordt direct na de bevruchting een start mee gemaakt. Vandaar dat men aanraadt om al extra foliumzuur in te nemen vanaf het moment dat met de anticonceptie gestopt wordt.

IJzer
Flinndal Multi Zwanger bevat 16 mg ijzer. Dit is 114% van de aanbevolen dagelijkse voeding. Een geschikte dosering tijdens de zwangerschap, want dan kan je wel wat extra ijzer gebruiken. Je lichaam maakt namelijk meer dan één liter bloed aan voor de ontwikkeling van de baarmoeder, de placenta en de baby tijdens de zwangerschap. Hiervoor is extra ijzer nodig.

Omega 3
Flinndal Multi Zwanger bevat 200 mg DHA per tablet. Precies de hoeveelheid die je extra kunt gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding.

Wat wordt er getest

 • Wat vind je van de samenstelling van Multi Zwanger?
 • Hoe bevalt Flinndal Multi Zwanger?
 • Weet je welke vitaminen je extra nodig hebt tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding?
 • Vind je het belangrijk dat het omega 3 vetzuur DHA wordt toegevoegd aan een zwangerschapsmultivitamine?
 • Wat is voor jou de voornaamste reden om een zwangerschapsmultivitamine in te nemen?
 • Welk gevoel geeft Flinndal Multi Zwanger je als je naar de verpakking kijkt?
 •  

  Naar wie zijn wij op zoek?

  Vier leuke (bijna) moeders, die benieuwd zijn naar Flinndal Multi Zwanger en dit graag willen testen. Ben jij dit? Schrijf je dan in voor het testpanel!

  Testrapport

  Scorekaart

  25% 25% 25% 25%

  De reviews van onze testmoeders

  Login bij Mamaplaats
  Login

  Nog geen account bij Mamaplaats?
  Registreren
  profiel aanmaken

  Ik heb al een account.
  Ja, dat wil ik

  Nee, dank je