{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Fisher Price Apptivity Case

8.1

Je kent het wel. Die kleine ukkepuk van je, loopt ineens met je IPhone, IPod of IPad rond. Binnen no-time weten ze het te ontgrendelen en vinden ze een wereld van kleurrijke knoppen achter dat zwarte scherm. Het leukste vinden ze natuurlijk als ie op de knoppen duwt en er gebeurd iets. Vanaf nu kun je je kind met een gerust hart met je IPad laten spelen met de Fisher Price Apptivity Case voor de IPad. Hij was er al voor de Iphone en Ipod, maar nu dus ook een Apptivity Case voor de IPad. Hiermee kunnen de kleintjes op een leuke en vooral ook veilige manier met je Ipad kunnen spelen en van alles laten ontdekken. Veilig voor kind en IPad De Fisher Price Apptivity Case is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Hij pas om de IPad 1 en IPad 2.

Het is een stevige kleurrijke rubberen houder, met fijn handvat (tevens rammelaar)met leuke kralen, ideaal voor kinderhandjes. De IPad wordt in de case goed op zijn plaats gehouden door een rubberen onderdelen. Een kunststof scherm van de Apptivity Case beschermd het scherm van de IPadonder andere tegen krassen en vieze vingers. Verder beschermd de Apptivity Case de IPad natuurlijk tegen allerlei voorkomende ongelukken die je van een dreumes kunt verwachten, zoals kwijlen of bijten, vallen en stoten of zelfs gooien. De case kun je goed afsluiten met sloten die je dichtdraait met een muntje of sleutel, waardoor je kind de Apptivity Case niet zelf open kan maken. De Fisher Price Apptivity Case heeft een speciale bescherming voor de Home-knop, zodat de dreumes andere appsniet kan openen.

Hoe werkte het?

De testmoeders hebben een spiksplinternieuwe Fisher Price Apptivity Case thuisgestuurd gekregen. Enige wat de testmoeders moesten doen, was gedurende 2 weken hun bevindingen met betrekking tot de Fisher Price Apptivity Case vastleggen op video, foto en tekst. Het doel is uiteindelijk dat de testers andere mama’s helpt met hun verslag. Andere moeders kregen zo een ‘neutraal’ oordeel over de voordelen en de nadelen van de Fisher Price Apptivity Case.

Wat moesten de testmoeders doen?

De testmoeders hebben gedurende 2 weken het product getest. Per week kwam er een filmpje, 5 foto’s en 2 verhaaltjes/blogjes over de belevenissen met de Fisher Price Apptivity Case. De inhoud van de filmpjes, foto’s en blogjes hebben betrekking op het gebruik van de iPhone Apptivity Case door de baby. Gedurende de 2 weken hebben de testmoeders contact gehad met Mamaplaats over de voortgang. Uiteraard mochten de testmoeders de Fisher Price Apptivity Case houden na afloop!

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je