{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

EyeOn Baby Monitor

7.5

EyeOn Baby Monitor

De EyeOn Baby Monitor is speciaal ontworpen om je baby makkelijker in de gaten te kunnen houden, dag en nacht. Deze draagbare monitor werkt via het Wi-Fi netwerk. Met de gratis mydlink Babyapp op je smartphone of tablet kun je je kindje nu overal in de gaten houden! Hij heeft talloze functies die je helpen bij de zorg voor je kind, inclusief het volgen van bewegingen, geluiden en temperatuur, nachtzicht, automatische momentopnamen en het opslaan daarvan. Hij kan zelfs slaapliedjes afspelen waarmee je baby makkelijker in slaap valt!

Mis geen moment

De EyeOn Baby Monitor kan mededelingen sturen om je te attenderen op bijzondere gebeurtenissen. Een temperatuursensor houdt voortdurend de kamertemperatuur in de gaten en waarschuwt als deze te hoog of te laag wordt. Zo weet je zeker dat je kind veilig is en zich prettig voelt. Hij kan ook bewegingen en harde geluiden als huilen registreren. En dat kan de opnamefunctie of het maken van momentopnamen en videoclips, die je later kunt terugzien, activeren. Zo mis je nooit een kostbaar moment.

Eenvoudig te gebruiken

Van start gaan is simpel: de gratis mydlink Babyapp voor iPhone, iPad en mobiele Android-apparatuur leidt je niet alleen stap voor stap door het eenvoudige proces, maar is ook makkelijk in gebruik. Controleer je baby in een oogwenk, zoom gemakkelijk in en uit of speel een van de vijf lieve slaapliedjes om je kind gerust te stellen. Je kunt er zelfs momentopnamen en videoclips mee maken. Deze worden rechtstreeks opgeslagen op je mobiel!

Testproduct

Mamaplaats mama's hebben de EyeOn Baby Monitor gereviewd, benieuwd naar de resultaten? Klik op een mama en bekijk de review!

Eyon3

Testrapport

Voordelen

  • Snelle installatie zonder problemen
  • Mooi design en verwisselbare kleuren
  • Leuke opneemfunctie om achteraf nog eens terug te kijken
  • Buitenlands opzetstukje aanwezig

Nadelen

  • Twijfel over de juiste temperatuur
  • Mogelijkheid om draagbare usb-batterij 5v/2a vermogen, zit er helaas niet standaard bij

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je