{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Eliza was here - Ojén, Andalusië

8.7

Al rijdend vanaf de bergen van Andalusië, zo’n 6 kilometer boven Marbella, doemt een wit dorpje op. Het is het pittoreske, authentieke stadje Ojén, waar de tijd nog even stil is blijven staan. En daar middenin ligt een klein paradijsje: “La Posada del Angel”. Vertaald: de herberg van de engel, en zo is het maar net!

Het is een klein, kleurrijk hotelletje, met een in het hart een oude citroenboom die schaduw biedt aan de oorspronkelijke patio. Er heerst een heerlijke, huiselijke sfeer. Dat wordt nog eens extra duidelijk door de ontvangst van het Nederlandse echtpaar Esther en Alex, die het hotel runnen.

Lees hier de review van mama Marion. 

Zie jij jezelf ook wel aan de Spaanse Costa del Sol zitten deze zomer? Boek hier je vakantie naar Andalusië met €75 korting* door de code EZ_ANDL_19 in boekstap 3 in te vullen.

*Geldig bij een boeking met een boekdatum vóór 15-7-2019; geldig bij een boeking met een vertrekdatum vóór 31-10-2019; de korting is niet geldig op reeds gemaakte boekingen, niet geldig i.c.m. andere acties en niet in te wisselen voor contanten.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je