{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Elektrische Babboe Curve t.w.v. €1.999

8.7

YEAH! We hebben een TOP testpanel!!! Dit product (de elektrische Babboe Curve) is zelfs zó populair dat deze eind vorig jaar volledig uit voorraad was...

Babboe bakfietsen

Makkelijk, snel, veilig én gezellig. Dat is waar de Babboe Bakfiets voor staat. De wereld aan je voeten met de kinderen voor je neus. Onderweg naar school, vriendjes, supermarkt, speeltuin, park of ander uitje. De  bakfietsen van Babboe zijn het ideale vervoersmiddel voor je kinderen met extra ruimte voor boodschappen, buggy of andere zaken. Check ook de Babboe facebook pagina!

Bakfiets: gezellig!

Omdat je kinderen voor je zitten, heb je ze constant in het oog. Zo kun je gezellig met elkaar babbelen en is het ook nog eens veilig. Je passagiertjes zitten in een stevige houten bak, vastgeklikt met een driepuntsgordel.

Betaalbaar

Babboe wil de bakfiets bereikbaar maken voor ieder gezin. Vanuit die gedachte ontwikkelt Babboe sinds 2007 kwalitatief goede bakfietsen voor een betaalbare prijs. De bakfietsen worden ook steeds beter dankzij de ervaringen en tips die ouders met hun delen. Zo is Babboe Bakfiets uitgegroeid tot de grootste in Nederland.

Wat werd er getest?

De bakfiets die getest werd, is de Elektrische Babboe Curve!

De Babboe Curve-E, ofwel de elektrische Babboe Curve bakfiets, is een eigentijdse 3-wiel bakfiets met hoge kwaliteitseisen voor een relatief betaalbare prijs. De Babboe Curve bakfiets is mooi, kwalitatief en slim uitgevoerd. De bak heeft ronde hoeken, dus geen scherpe hoeken waar je kindjes zich aan kunnen bezeren, en de bak is daardoor echt van deze tijd, anders dan alle andere bakken. En heel praktisch, want er passen vier kindjes in, of lekker veel boodschappen.

Check hier alle specificaties van deze gave bakfiets »

Naar wie waren wij op zoek?

Wij waren op zoek naar een actieve, spontane mama (met meer dan één kindje) die wel van lekker buiten zijn houdt, en actief is op Social Media.


Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je