{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Een dagje Burgers' Zoo

7.8

Koninklijke Burgers' Zoo

In Koninklijke Burgers’ Zoo maak je een indrukwekkende ontdekkingsreis door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld. Dieren leven hier zo vrij mogelijk en al snel ontdek je overal om je heen een kleurrijk leven! Het Arnhemse dierenpark strekt zich uit over een bosrijk terrein van maar liefst 45 hectare (ongeveer 90 voetbalvelden). Oprichter, naamgever en eigenaar Johan Burgers volgde reeds vanaf de allereerste dag zijn filosofie om zo min mogelijk met tralies, beton en hekken te werken bij de huisvesting van zijn dieren. Op creatieve wijze maakte hij gebruik van natuurlijke barrières als hoogte- en diepteverschillen en afscheidingen met water.

Burgers’ Zoo heeft in zijn 101-jarige geschiedenis deze filosofie steeds verder ontwikkeld met als hoogtepunt de omvangrijke ecosystemen, waar de dieren- en plantenwereld van specifieke natuurgebieden heel natuurgetrouw is vormgegeven. Ga mee op een avontuurlijke reis om de wereld in één dag en ervaar onder andere de wijd uitgezette Safari-vlakte, loop door de Ocean waar je kunt genieten van een aquarium met ruim 8 miljoen liter water en loop door de grootste overdekte jungle hal van Nederland!

Burgers' Zoo & Waarom

Bijna alle kids kennen het wel: Burgers’ Zoo & Waarom. Het is een leerzaam kinderprogramma waarin de vragen van kinderen centraal staan. Niet alleen de vragen maar met name het antwoord komt in deze serie op een bijzondere wijze in beeld. Jijzelf doet namelijk actief mee in het vinden van het antwoord. Uitzending bekijken? Klik hier en veel kijkplezier!

Naar wie waren wij op zoek?

Wij waren op zoek naar 2 testgezinnen die op een zaterdag in augustus de dierentuin gingen bezoeken. De testgezinnen hadden kinderen in de leeftijdscategorie 2-11 jaar.

Wat hebben de testmoeders getest?

De testmoeders hebben de dierentuin beoordeeld op verschillende punten. Tevens hebben zij foto's en filmpjes gemaakt om andere gezinnen een zo goed mogelijk beeld te geven van Burgers' Zoo. Tijdens het testen kwamen de volgende punten aanbod:

  • Heeft Burgers’ Zoo een onvergetelijke ervaring geboden?
  • Wat was je algemene indruk van het park?
  • Heb je genoeg verschillende soorten dieren in het park gezien?
  • Hoe hebben je kinderen de speeltuin ervaren?
  • Hoe heb je de natuurlijke leefomgeving van de dieren ervaren?
  • Aan wie zou je Burgers’ Zoo aanraden?

Impressie

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je