{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

De vernieuwde luiers van Etos!

9.5

Als je voor het eerst ouder wordt is het misschien nog best wel zoeken naar de fijnste luiers die voor jullie goed werken. Er zijn zoveel verschillende opties en mogelijkheden, dat je misschien niet goed weet waar je moet beginnen. Ook als je kindje al ouder is kun je er ineens achterkomen dat er toch een luier is die beter voor jullie werkt. Misschien is de Woezel & Pip luier van Etos bijvoorbeeld wel wat voor jullie! 

De luiers van Etos

In 2021 is de Woezel & Pip luier vernieuwd. De luier heeft nu de allerbeste absorberende techniek: Flash Dry. De Flash Dry technologie zorgt voor een drogere luier binnen een minuut, zowel overdag als ‘s nachts. Doordat de luier sneller vocht opneemt, zijn de billetjes droger en is de kans op huiduitslag kleiner. Dit zorgt voor nog meer comfort voor je kindje en doordat de luier nu minder grondstoffen verbruikt, is het minder belastend voor het milieu. Daarnaast blijven ook de overige hoge normen qua absorptievermogen gegarandeerd door o.a. de Magical Air technologie van luchtdoorlatende banen.

Stapelkorting

Wil je de luiers van Etos zelf proberen? Momenteel heeft Etos een fijne stapelkorting op de luiers! Je koopt de luiers hier direct. 

De proef op de som

Drie van onze moeders hebben de vernieuwde luiers van Etos getest en vertellen je graag wat zij ervan vinden. Benieuwd? Hieronder lees je de reviews! 

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je