{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

De 'Nutricia voor jou' - app

7.6

Gratis Nutricia app voor zwangeren en jonge ouders, met muziek van Do

De nieuwe 'Nutricia voor jou'- app is een handige app voor (aanstaande) moeders. De app is gratis en geeft jou advies en nuttige informatie over je zwangerschap en de groei en voeding van je kindje. Door de vele functies, de uitgebreide testperiode en de dagelijkse bruikbaarheid is de app uniek, superhandig en eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je in de app luisteren naar leuke kinderliedjes, waaronder liedjes speciaal gecomponeerd en gezongen door zangeres Do. Leuk om samen met je kindje naar te luisteren!.

Tijdens je zwangerschap

Je bent zwanger, een spannende maar vooral mooie tijd. Met 'Nutricia voor jou' weet je altijd wat je wel en niet mag eten tijdens je zwangerschap. In de handige zwangerschapskalender hou je de groei en ontwikkeling van je kindje bij. Van week tot week lees je alles over je zwangerschap.

Na de geboorte

Vanaf nu helpt de app je bij al je vragen over de voeding en ontwikkeling van je kindje. In de app hou je eenvoudig een voedingsschema bij. Mijlpalen in de ontwikkeling van je kindje leg je eenvoudig vast in de app om te delen met vrienden en familie. Als je vragen hebt over ontwikkeling of voeding dan kun je altijd met 1 druk op de knop contact opnemen met de Nutricia Kindervoeding Service.

Veel functies in één app

In de app kun je ook een groeicurve bijhouden, de Kwaaltjeskoffer helpt je babykwaaltjes te herkennen, en in de Speelhoek heb je de favoriete kindermuziek van je kindje bij de hand. Omdat muziek erg belangrijk is in de ontwikkeling van elk kind, heeft de app diverse kindermuziek, waaronder de nieuwe kinderliedjes van zangeres Do (niet in de winkel te koop!). De playlist kun je zelf samenstellen, zodat de favoriete muziek van je kindje altijd bij de hand is - van wiegeliedjes tot meezingliedjes.

Download de app

Klik hier om de app in de Play Store te downloaden
Klik hier om de app in de App Store te downloaden

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar 5 testmoeders. Je kunt je opgeven als testmoeder als je:

 • zwanger bent
 • een kindje hebt die net geboren is
 • een kindje hebt tussen 0-2 jaar

 • Wat ga je testen

 • De informatie in de app
 • Het bijhouden van groei in de app
 • De bijzondere momenten met je kindje die je in de app kunt toevoegen
 • Bijhouden van voeding samen met je partner of de oppas
 • De algemene gebruiksvriendelijkheid van de app

 • Na afloop

  Na afloop van het testen ontvang je, als dank voor de moeite, een leuke goodiebag van Nutricia. Ben jij de testmoeder die wij zoeken? Schrijf je dan snel in!

  Impressie

  Testrapport

  Scorekaart

  25% 25% 25% 25% 25%

  De reviews van onze testmoeders

  Login bij Mamaplaats
  Login

  Nog geen account bij Mamaplaats?
  Registreren
  profiel aanmaken

  Ik heb al een account.
  Ja, dat wil ik

  Nee, dank je