{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Crayola Washimals Salon Set

8.9

Kleuren - wassen - opnieuw kleuren

Deze creatieve speelset van Crayola werkt als volgt: Verander figuurtjes in diertjes met de bijgeleverde stiften, was ze in badje weer helemaal schoon en kleur opnieuw. Duurzaam en ontzettend leuk! 

Washimals Beauty salon 

Washimals zijn er in verschillende uitvoeringen: Safariset, Huisdieren, dierenartspraktijk en Kasteel. Voor dit testpanel zoeken we 4 moeders die met hun kindje(s) aan de slag gaan met de Huisdieren Beauty salon. Dezet set bevat 2 dieren en 3 bijbehorende stiften. De stiften hebben ultra-schone en uitwasbare inkt!

Welke kleur en design vacht krijgen jullie diertjes? De mogelijkheden bepaal je zelf en zijn dus oneindig! Er is zelfs een podiumpje waarop jouw gepimpte diertje kan showen hoe mooi hij is. 

Vervolgens weer mooi helemaal schoon boenen in het salonbadje, droogkap op en klaar voor de volgende ronde. Leuk: ook heel goed om buiten mee te spelen met dit lekkere weer! 

Naar de shop

Ben je zo benieuwd en kun je niet wachten? Dan kun je hier de Washimals kopen voor je kindje of als cadeautje voor iemand anders. 

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je