{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test het Body&Fit Beach Body Plan

8.5

Summer ready in 30 dagen!

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Nog niet? No worries! Wij helpen je een handje met het 30 Day Beach Body plan. Met heerlijke en ook nog eens makkelijke recepten, uitdagende workouts en maximaal resultaat in slechts 30 dagen. Laat de zomer maar komen!

Hoe werkt het?

Het Beach Body Plan is ontwikkeld door een team van diëtisten en personal trainers en bevat uitgebalanceerde dagmenu’s en workouts voor 30 dagen. De dagmenu’s en recepten in het Beach Body Plan zijn lekker makkelijk en tover je binnen een handomdraai op tafel. Het leuke van de workouts is dat je ze overal kan uitvoeren; gewoon thuis, in de gym of lekker in de buitenlucht. Klinkt goed toch? In het Beach Body Plan wordt er rekening gehouden met drukke moeders en gezinnen. Zo vind je bij diverse recepten handige tips waardoor de rest van het gezin lekker mee kan eten. Wel zo makkelijk en natuurlijk een stuk gezelliger! Daarnaast kan je voor vragen of extra begeleiding terecht bij het deskundige team van diëtisten en personal trainers van Body & Fit. Ga voor jouw ultieme summer body met het 30 Day Beach Body Plan!

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar 4 moeders die graag het Beach Body Plan willen testen, om zo in 30 dagen summer body proof te worden! 

Wat ga je testen?

In 4 weken tijd ga je het Body&Fit Beach Body Plan testen. Om het Beach Body Plan zo optimaal mogelijk te kunnen testen, ontvang je het complete Beach Body Pakket met alle producten bij je thuis! Het pakket bestaat uit het volgende:

- Low Calorie Meal; Nr.1 maaltijdvervanger voor gewichtsverlies uit de test van de Consumentenbond*.
- Smart Protein Pannenkoekenmix; de lekkerste eiwitrijke pannenkoek!
- Smart Bars Crunchy; zonder de twijfel de smakelijkste eiwitreep die perfect past in een dieet.
- Multivitamine; de ideale ondersteuning bij het behalen van je doel.
- Shakebeker; de perfecte tool om in een handomdraai een shake zonder klontjes te creëren.
- Smart Brood; genieten van heerlijk brood zonder al teveel koolhydraten.
- Inclusief gratis te downloaden Beach Body Plan t.w.v. €49,95!

Tijdens de testperiode beantwoord je uitgebreid een aantal vragen en geef je een cijfer voor bepaalde aspecten. Daarnaast voeg je foto's en een video toe en is de review klaar. Het Beach Body Plan is voor iedereen gratis te downloaden, maar wanneer je mee doet aan het testpanel ontvang je het hele pakket met alle producten gratis in huis!

*Bron: Gezondgids Consumentenbond, juni 2016

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je