{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

BERG GO²

8.6

Scoot, pedal, grow!

De ontwikkeling van een kind begint op de BERG GO². De BERG GO² is een tijdloze en ergonomische skelter voor de jongste kinderen. Kinderen vanaf 10 maanden leren eerst steppen met de pedalen ingeklapt; voor je het weet gaat je kindje de hele kamer steppend door! Vervolgens kunnen de pedalen gemakkelijk worden uitgeklapt, waardoor je kindje zijn of haar eerste ervaring op kan doen met skelteren.

Het ergonomische design heeft veel voordelen. Het eerste voordeel is dat de voeten van het kind niet tegen de pedalen of achterwielen aan kunnen komen; zelfs niet als de pedalen uitgeklapt zijn. Daarnaast heeft het zadel een textuur, wat ervoor zorgt dat het kind verder naar achteren kan gaan zitten, zonder er van af te glijden! Daarnaast is het natuurlijk een echte eye-catcher in huis!

Naast dat de BERG GO² goed is voor de fysieke en cognitieve ontwikkeling, is het voor kinderen heerlijk speelgoed. Zo kunnen ze door de vier stille fluisterbanden altijd veilig en stabiel rondrijden. De kinderen kunnen hun eerste skelterervaringen opdoen, zowel binnen als buiten!

                       

Over BERG 

Het verhaal van BERG begon als een hobby, in een klein Nederlands dorpje; hier werd in een boerderijschuur de eerste skelter gemaakt. Deze hobby heeft zich steeds verder uitgebreid, waarbij BERG is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt al sinds 1985 actief buitenspeelplezier. Bij alle BERG Skelters en Trampolines staat veiligheid, kwaliteit en speelplezier voorop. 

De Research & Development afdeling bij BERG zorgt ervoor dat de producten zich onderscheiden op het gebied van design en innovatie. Waaronder onze nieuwe aanwinst, de BERG GO².

 

Onze moeders hebben deze toffe skelters mogen testen en hebben mooie reviews geschreven! Benieuwd wat ze ervan vonden? Lees dan snel de reviews!

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je