{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test de nieuwe Babboe Carve Mountain

8.2

Heen en weer naar school, het park, de speeltuin of een paar boodschappen doen? De Babboe bakfiets brengt jou en je familie er op een veilige, makkelijke, snelle én gezellige manier naar toe! Jullie kennen Babboe vast wel. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan bakfietsen en accessoires en alle Babboe bakfietsen zijn getest op veiligheid en duurzaamheid. En nu is de spiksplinternieuwe Babboe Carve Mountain er!

Babboe Carve Mountain

Het fietsen op de Babboe Carve Mountain is een unieke fietservaring. De bak beweegt mee tijdens het fietsen door de bochten, waardoor je op de Babboe Carve Mountain, ondanks de twee wielen aan de voorkant, gewoon kunt fietsen zoals op een normale fiets of tweewielbakfiets. De stuurbeweging is dan ook vrijwel hetzelfde als bij een normale fiets of tweewielbakfiets. Deze kantelende beweging wordt ook wel ‘carven’ genoemd.

Veel meer mogelijkheden

Met de carve-lock kan je de bak vastzetten, zodat deze niet meer meebeweegt tijdens het fietsen door de bochten. Op deze manier kan je op de Babboe Carve Mountain fietsen zoals op een normale driewielbakfiets. Natuurlijk wilt zowel papa als mama op de bakfiets fietsen. Daarom is het erg handig dat de hoogte en de hoek van het stuur te wijzigen is.

Met de Babboe Carve Mountain val je op in het donker, hij is namelijk aan de voor- en achterzijde erg goed verlicht! De verlichting wordt gevoed door de accu onder het bankje en is te bedienen op het stuur. De voorkant is voorzien van twee lampjes die bevestigd zijn aan de onderkant van de bak. Het achterlicht is standaard op de steun onder het zadel gemonteerd.

Alles op een rijtje:

 • Het beste van twee werelden: de stabiliteit van een driewielbakfiets gecombineerd met de wendbaarheid van een tweewielbakfiets
 • Door het ‘carve-mechanisme’ beweegt de bak tijdens het fietsen door de bochten mee, waardoor je fietst zoals op een tweewieler. Dit geeft een unieke fietservaring en uitstekende wegligging
 • Vanwege de ‘carve-lock’ heb je ook de mogelijkheid om zonder kantelende bak te fietsen
 • Voorzien van geavanceerde trapondersteuning vanwege de krachtige Yamaha middenmotor met krachtsensor en onderhoudsvrije versnelling
 • Zowel aan de voor- als achterzijde goed verlicht
 • De bakfiets kan stevig vastgezet worden door de parkeerrem te gebruiken
 • In hoogte verstelbaar zadel, geschikt voor personen met een lengte tussen 1.57 en 1.98 m.
 • 1 bankje voor 2 kindjes
 • Uit te breiden met extra bankje voor het vervoer van max. 4 kindjes
 • 2 driepuntsgordels
 • In hoogte verstelbaar aluminium stuur
 • Maxi-Cosi houder optioneel

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een testgezin die lekker sportief in het leven staat. Jullie gaan er vaak op uit en willen de auto wat vaker laten staan! Herken jij jezelf en gezin hierin? Geef je dan snel op en test samen met jouw gezin de nieuwe Carve Mountain van Babboe!

Wat ga je testen?

Tijdens de testperiode ga je een aantal vragen uitgebreid beantwoorden. Zo deel je jouw ervaring met de bakfiets, geef je een cijfer voor bepaalde aspecten, omschrijf je de voor- en nadelen en om de review compleet te maken voeg je foto's en video's toe.

Als dank voor het testen mag jij de bakfiets t/m de zomer houden!

Opgeven kan t/m 10 april 2017

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je