{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Babboe

8.5

Babboe bakfietsen

Makkelijk, snel, veilig én gezellig. Daar staat de Babboe bakfiets voor. Onderweg naar school, de supermarkt, naar vriendjes, de speeltuin, het park of een ander uitje; de Babboe bakfietsen zijn het ideale vervoersmiddel voor je kinderen met nog extra ruimte voor bijvoorbeeld boodschappen of een Maxi-Cosi! 

De Elektrische Babboe Mini 

In deze test wordt de Elektrische Babboe Mini getest, een van de laatste modellen die Babboe op de markt heeft gebracht! 

De elektrische ondersteuning helpt bij het afleggen van langere afstanden, het voelt alsof je de wind mee hebt! De Babboe Mini-E is compact, wendbaar en kwalitatief uitgevoerd. De Babboe heeft een compacte bak waardoor de bakfiets korter is dan een normale tweewielbakfiets. Hierdoor stuurt de bakfiets erg direct en licht, waardoor het nog meer lijkt alsof je op een normale fiets fietst. De bak biedt precies genoeg ruimte voor één Maxi-Cosi of voor twee kindjes op het bankje. 

Specificaties

  • Bij een volle accu (36V) gaat de Elektrische Babboe Mini 40-60 km mee. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld hoeveel gewicht je in de bak hebt of hoeveel bruggetjes of heuvels je over gaat
  • De Babboe Mini-E is 235 cm lang * 65 cm breed * 110 cm hoog
  • De bak kan maximaal 80 kg dragen en het zadel maximaal 100 kg

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je