{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test attractiepark Toverland

9.0

Attractiepark Toverland

YES! Het is weer lente. Dat betekent dat het zonnetje vaker te zien is en we met z'n allen eropuit gaan! Maar dat is nog lang niet alles, het pretparkseizoen begint ook weer. Gezinnen zijn druk bezig om leuke uitjes met de kids te plannen. Maar nog lang niet alle uitjes zijn al ontdekt, zo ook Attractiepark Toverland. Deze magische omgeving in het Noord-Limburgse Sevenum is het snelst groeiende attractiepark van Nederland. Toverland is opgedeeld in 4 unieke themagebieden, waar voor ieder wat te beleven is:

  • De Magische Vallei: de magie is hier goed te proeven! Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan Djengu River en trotseer wervelende achtbaan Dwervelwind. Daarna kan je tot rust komen en je laten meevoeren door de betoverende klanken van de fonteinenshow Katara, Fountain of Magic.
  • In Troy Area ga je terug in de tijd en herleef je de oude Griekse mythen. Maak een gewichtloze boottocht van de Griekse krijgers in het behekste schommelschip Scorpios. Durf jij hierna in een van de strijdwagens om de legendarische Troy te overwinnen? Dit is de snelste, langste én hoogste houten achtbaan van de Benelux.
  • Magic Forest: adventure! Vestig een nieuw snelheidsrecord in Maximus’ nieuwste uitvinding, de bobsleebaan Maximus’ Blitz Bahn. Test jouw behendigheid in de betoverde Villa Fiasko, waar niets is wat het lijkt. Ga per boomstam op avontuur in de wildwaterbaan Backstroke en eindig deze rit met een splash van 15 meter.
  • Waan je in de Oosterse sferen van Land van Toos, waar ook voor de jongste bezoekers veel te beleven valt. Vier geesten hebben zweefmolen Djinn betoverd, zij laten je alle kanten opvliegen. Met een toverstaf in de hand kun je jouw eigen magische krachten ontdekken in het Toverhuis.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar 3 testgezinnen die gezellig naar Attractiepark Toverland willen gaan en hier een uitgebreide review over schrijven.

Wat ga je testen?

Wanneer je als testgezin wordt uitgekozen ga jij lekker met je gezinnetje naar Attractiepark Toverland! Uiteraard schrijf je een review over deze dag. Zo vertel je o.a. over de attracties, de faciliteiten en jullie hoogtepunten. Daarnaast beoordeel je bepaalde aspecten met een cijfer en maak je foto's en video's om de review compleet te maken. Zo, krijg jij al zin om Attractiepark Toverland te testen? Meld je dan nu aan!

Neem alvast een kijkje op de website van Attractiepark Toverland om alle attracties te bekijken! 

Aanmelden kan t/m 17 april 2016

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je