{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Mathijs Maaltijdbox

8.7

Ken je Mathijs Maaltijdbox al? Mathijs Maaltijdbox levert ingrediënten en recepten voor 4 dagen, gratis bij je thuisbezorgd. Hierbij ligt de focus op de smaakvoorkeuren van kinderen – en voor ouders die gezond willen eten. Win-win ;)

De box wordt thuis bezorgd en dat bespaart tijd. Er worden verse ingrediënten van hoge kwaliteit geleverd en recepten die lekker zijn voor het hele gezin. De recepten zijn altijd gemakkelijk te bereiden en staan binnen een half uur op tafel. 

Het lidmaatschap is flexibel, er kan gewisseld worden tussen de boxen, gepauzeerd worden of stoppen wanneer jij dat wilt. 

Mathijs Vrieze
Chef en tv-kok Mathijs Vrieze: "Variatie in de keuken is voor veel families nog een flinke uitdaging. Daarom vind ik het extra leuk om hierbij te helpen." Mathijs Maaltijdbox heeft veel ervaring met maaltijden die zowel kinderen als ouders lekker vinden. 

Wij zijn erg benieuwd naar de Familiebox van Mathijs Maaltijdbox! 
Er is een Familiebox middel (voor 2 volwassenen en 1-2 kinderen) en een Familiebox groot (voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen).  

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken leuke gezinnen die benieuwd zijn naar de Familiebox van Mathijs Maaltijdbox. Lijkt het je wat om te testen? Meld je dan aan. 

Wat ga je testen?

Wanneer je als testgezin wordt uitgekozen beoordeel je de Familiebox met het beantwoorden van een aantal vragen. Zo vertel je o.a. over de versheid van de producten, de variatie van de recepten en de bereidingstijd. Daarnaast beoordeel je bepaalde aspecten met een cijfer en maak je foto's en video's om de review compleet te maken. Zie jij het zitten om de Mathijs Maaltijdbox te testen? Geef je dan op!

Aanmelden kan t/m 22 maart 2017.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je