{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test De Little Love - Dieren Knuffelpop van VTech

8.6

VTech Little Love - Dieren Knuffelpop

Dit super schattige knuffelpopje is niet alleen onwijs lief, maar ook nog eens leerzaam. De Dieren Knuffelpop houdt van verkleedpartijtjes, maar kan veel meer dan je zou denken. Dankzij haar interactieve kwaliteiten bouwt ze een sterke band op met je kindje (1 tot 6 jaar). Gewoon door samen te spelen, want dat is de beste manier om slim, vaardig, creatief en sociaal te worden. De Dieren Knuffelpopjes zingen liedjes, spreken zinnetjes, maken geluidjes en stelt vragen. Dit doe je door haar buikje of hart aan te raken. Spelenderwijs maakt het kleintje kennis met cijfers, tellen, dieren en lichaamsdelen. Er ontstaat zelfs een rollenspel tussen de pop en het kleintje en er worden dierenweetjes uitgewisseld.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar twee testmoeders die de VTech Little Love - Dieren Knuffelpop willen uit testen met hun kindje. Je kindje moet tussen de 2 en 5 jaar oud zijn om de Dieren Knuffelpop optimaal te testen.

Wat ga je testen?

Tijdens het testen let je op een aantal zaken. Je beantwoord vragen, maakt foto's en een filmpje om andere moeders een goed beeld te geven. Onderstaande vragen komen onder andere aan bod:

  • Wat was de eerste indruk van jouw en je kindje?
  • Is de Knuffelpop kind- en gebruiksvriendelijk?
  • Wat vind je van de uitstraling van de pop?

Opgeven kan t/m 5 juni 2016.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je