{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Lamaze Buigzame Activiteiten Spiraal

7.9

De Lamaze Buigzame Activiteiten Spiraal

Dit leuke speeltje is gemakkelijk aan een ledikantje, autostoeltje of wandelwagen te bevestigen en biedt veel speelplezier. Vol met ontwikkelingsfuncties die tot de verbeelding van je baby spreken en de zintuigen stimuleren, zoals tikkende ringen, geritsel, geratel en geklingel. De heldere, felle kleuren en patronen moedigen je baby aan zich te concentreren, de ogen van de baby worden zo gestimuleerd. De Buigzame Activiteiten Spiraal bevat ook allerlei verschillende stofjes en lintjes die de tastzin van je baby stimuleren.    

Pasgeboren baby's

Pasgeboren baby's gaan op ontdekkingsreis. Ze gebruiken al hun zintuigen en kijken, luisteren, ruiken, proeven en raken alles aan. In deze fase is het Prikkelen van de zintuigen erg belangrijk. Het speelgoed van Lamaze speelt daar voor deze fase op in en biedt prikkels en uitdagingen om de ontwikkeling naar de volgende fase te helpen. Het Lamaze 0m+ speelgoed wordt gekenmerkt door opvallende, heldere kleuren en patronen, contrasterende materialen en passende geluiden om het gezichtvermogen, gehoor en fijne motoriek te stimuleren.

Naar wie waren wij op zoek?

Voor dit testpanel zijn wij op zoek naar twee testmoeders die een kindje hebben in de algemeen erkende ontwikkelingsfase 1: Vroege Ontdekkers (0 maanden en ouder). 

Wat is er getest? 

Het doel van het testpanel is dat jij andere moeders een zo goed mogelijk beeld van het product geeft. Tijdens het testen let je onder andere op de volgende zaken:

  • Waar wordt de Lamaze Buigzame Activiteiten Spiraal het meest gebruikt?
  • Hoe lang houdt de Lamaze Buigzame Activiteiten Spiraal jouw baby bezig?
  • Spreekt het design van de Lamaze Buigzame Activiteiten Spiraal zowel aan voor ouders als kinderen?

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je