{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test: gratis weekend weg!

8.1

Een weekend weg op Hof van Salland

Toe aan vakantie? Op  vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn hebben jij en je gezin alle tijd voor elkaar. Geen drukke programma’s, geen hysterische animatie, maar genieten van rust en natuur, luxe en comfort, ruimte en privacy. 

Ligging

Hof van Salland is gelegen in  het unieke vakantiegebied Salland. Tussen de rivier de IJssel, grenzend aan Twente en het Vechtdal, en nationaal park De Sallandse Heuvelrug. De groene omgeving en authentieke dorpjes als Luttenberg en Lemelerveld lenen zich heel goed voor mooie wandelingen en heerlijke fietstochten. Meer zin in cultuur of een dagje uitgebreid shoppen? Hanzesteden Zwolle en Deventer zijn in ca. een half uur bereikbaar. 

Accommodaties

De woningen op Hof van Salland zijn vrijstaand en voorzien van luxe faciliteiten. Zoals de  Beukelaer XL Wellness. Deze villa, geschikt voor max. 6 personen, heeft 3 slaapkamers met eigen flatscreen tv, een ruime living met open keuken en een badkamer met Sunshower: een soort zonnebank tijdens het douchen. Bovendien vind je in  deze villa een eigen traditionele opgietsauna. Op frissere avonden creëer je met de gasgestookte haard gezellige warmte. En warme dagen en avonden breng je buiten op je eigen terras door. 

Op het park

Naast de fijne luxe villa’s biedt Hof van Salland faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zin in beweging? Sla een balletje op de all weather tennisbaan en neem een duik in het verwarmde buitenbad. Kinderen kunnen schommelen, glijden en klimmen bij de speelgelegenheid. Fietsen huren om de omgeving te ontdekken regel je snel via de receptie. Heb je geen zin om zelf te koken? Reserveer voor broodjes- en ontbijtservice en Take Away. Deze diensten worden verzorgd door  restaurant De Hazelaer. Dit restaurant is op het park gelegen, dus ook mooi in de buurt voor een heerlijke lunch, smaakrijk diner en gezellig koffie- of borrelmoment. 

De testmoeders zijn gekozen door Hof van Salland en delen graag hun review met je! Bekijk ze hieronder :)

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je