Snap
  • Babyspullen
  • cadeau
  • vaderdag
  • smartwatch
  • Personal
  • technology

Tof cadeau voor vaderdag, een smartwatch. Lees wel eerst deze tips!

Beetje jammer als je de verkeerde cadeau doet...

Hoe kies ik mijn ideale smartwatch?

Bijna vaderdag. Wat geef jij je vader of je man? Wellicht is een smartwatch iets voor hem. Op een smartwatch kun je bepaalde apps zien, het weerbericht en social media alerts ontvangen, je gezondheid monitoren en GPS-coördinaten versturen. Maar gebruik je die functies allemaal wel? Dit is waar je op moet letten bij aankoop van een smartwatch.

Tip 1: Stel jezelf de vraag: 'waar wordt de smartwatch voor gebruikt?'

Is de drager een fanatieke sporter?Zal hij worden gebruikt voor werk? Is het om gezondheid te monitoren?Mag het een gadget zijn met een paar leuke functies?

Tip 2: Informeer je over de functies van het horloge dat je nodig hebt.

Er zijn drie soorten smartwatches:

De Full Smartwatch. Bij dit type zijn het horloge en de smartwatch volledig geïntegreerd. Je bedient je WhatsApp, e-mail en je agenda vanaf je pols en je kunt er mee bellen en gesprekken ontvangen. De Semi Smartwatch. Deze smartwatch wisselt bepaalde gegevens uit met je smartphone. Dit type is goed geschikt voor een specifiek doel, zoals sporten. Er zitten functies op als een hartslagmeter, stappenteller, gps en een slaapritme-meter.De Hybride Smartwatch. Dit type wisselt via bluetooth een beperkt aantal functies uit met je smartphone. Denk dan aan handige features als de smartphone finder, een snelheidsmeter en een stappenteller.

Tip 3: Controleer het besturingssysteem.

Check altijd of het besturingssysteem van een telefoon en de smartwatch die je voor ogen hebt voor elkaar geschikt zijn. Want niet alle smartwatches en telefoons zijn compatibel!

Leuk, ik koop er één voor vaderdag!

Op bol.com vind je een handig overzicht van alle smartwatches, inclusief achtergrondinformatie en reviews.

Hier vind je vast de meest ideale smartwatch voor je vader, je man of... jezelf!

See you here, 

CoolhuntMom

5 jaar geleden

Zeker weten! ?

Dank je! Ik zie steeds meer mannen met smartwatches, daarom denk ik dat het voor vaderdag wel in de smaak zal vallen. Ze zijn best kostbaar, dus fijn als je dan de juiste koopt, toch?

5 jaar geleden

Goed idee!